Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Låga växlar

Skrivet av den 28 juni, 2015 i Middagstipset

Idag har jag slöat en himla massa och liksom bara tagit det lugnt. Så det här är största bedriften för dagen. Jag lagade mat på tomt kylskåp… Eller ja det fanns en mango som precis blivit mogen, lite äpplen, och så kyckling i frysen samt lite grädde från jordgubbsätande i onsdags. Så med lite kryddor och mixand hit och dit så fick jag till vad som först skulle blivit en kycklinglasagne som nu istället blev en ”pollo in forno” 🙂 Och shit vad gott det blev. synd jag inte har något recept, men tur att jag gjorde så mycket. Blir mat flera dagar.

kycklinglasagne

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Låga växlar”

  1. Det här sa Linda / CandyGirl den 29 juni, 2015 klockan 10:06 1

    bra sätt att använda rester och slattar på. 🙂

  2. Det här sa Cia den 2 juli, 2015 klockan 11:53 2

    Ja men jag skulle vilja ha receptet 🙂