Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Pollenh-vete = Sömngräs

Skrivet av den 30 juni, 2015 i Ditt och datt

pollen

Jäkla gräs. Var helt slut i morse hade inte vaktmästaren dragit igång gräsklipparen utanför i morse hade jag väl sovit någon timme till (klippningen av gräs just i dag hjälpte inte direkt mitt allmäntillstånd). Ögonen var grusiga och kladdade hela vägen till jobbet. Nu känns de mer torra än kladdiga men tröttheten sitter i inte bara i ögonen. Kroppen avskyr mig just nu eller nä den tycks avsky gräs. Jag är trött och slut.
Visst jag somnade jag en halvtimme senare än vanligt igår, men det var i alla fall inte gräsets fel

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Pollenh-vete = Sömngräs”

  1. Det här sa Linda / CandyGirl den 2 juli, 2015 klockan 17:40 1

    usch vad jobbigt att känna av sånt.. det slipper ju vi.. men å andra sidan kan vi inte ha några lurvbolar… 🙁

  2. Det här sa Cia den 2 juli, 2015 klockan 19:42 2

    Jo det är fasiken pest men kan hållas någorlunda med medicin. Fast det går inte att undvika som man kan med luddskallarna.

    Fast jag tror att om jag blev kattallergiker nu så skulle jag nog dö.