Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

La Femme

Skrivet av den 13 maj, 2006 i

Funderar lite… Varför är det OK för en 20 åring att ha en totalt egocentrisk sida men ju äldre man blir dess mer suspekt blir det. Jag menar att ha en informationssida om sig själv… (Jantelagen slår till), vem fan tror jag att jag är egentligen? Varför jag har en egosida är egentligen helt oviktigt. Men vad det verkligen handlar om är ju varför läser du? Jag hoppas ju att det är för att jag är trevlig, intressant och en fantastisk skribent som visserligen har klart narcissistiska tendenser men som ser på mig själv på ett lagom ironiskt och jordnära sätt.
Jag tänker som så att om någon misstycker så går den väl vidare till en blogg som passar dem bättre, i annat fall är de ju bara korkade.

  Hårda fakta om mig eller som mina amerikanska vänner säger Down to the hard facts.

 • Namn: Cia,
 • Födelsedatum: 24 Juni 1970, matten får du göra själv. Mentalt är jag dock OFTAST lite äldre och torrare.
 • Förhållande: Skilde mig efter nästan 12 år med samma man i Oktober 1999.
 • Barn: Nej, tyvärr inte, och så lär det förbli.
 • Bästisar: Jo man kan ha bästisar när man är över 30! Mina bästa vänner är Mika & Annie
 • Bor: I lägenhet med två Luddskallar (katter) & Mika
 • Hälsan: Jag har von Willebrand
 • Röker: En gång rökare alltid rökare har börjat och slutat flera ggr, just nu är jag ICKE rökande rökare och har varit det sedan 3e Nov 2008.
 • Humör: Tja jag är ju kvinna så det kan definitivt växla…Fast jag tycker nog att jag blir mer balanserad med åren.
 • Yrke: Mediamogul, kandelaberdrottning och säljare
 • Kännetecken: Varm, morgontrött, konstnärlig, Okulturell (Ej Okult intresserad heller), hälsosamt narcissistisk, självironisk, ambitiös, kreativ, högtidsromantiker, kommunikativ.

Jag föddes och växte upp i världens vackraste stad. Stockholm. Men trots detta spenderar jag en hel del tid då jag önskar att jag var någon annanstans. Jag tror det kommer från min nyfikenhet, jag vill upptäcka nya människor och nya platser. Stockholm är annars det som gör att man står ut med den svenska vintern…
Vinter ja Mmmm mysigt med tända ljus som brinner… En öppen spis med varmchoklad, det är ju lika mysigt som ett bad (Vintermörkret i övrigt suger!). 41 år (för er som inte klarade av matten tidigare)… Jo det stämmer och fortfarande “leker“ jag med blog & camsidor. Under min uppväxt skämde mina föräldrar bort mig, inte bara med ägodelar men med mycket kärlek. När det gäller det faktum att jag är bortskämd så beror det troligen på att jag är enda barnet. Jag är en nattmänniska vilket betyder att jag skulle föredra att vara uppe halva natten och sova halva dagen, en så kallad B-människa. Jag arbetar oftast snabbare och mer koncentrerat på nätterna. Nu passar det tråkigt nog inte in med mitt arbete, fast det är troligen bäst så, jag har hört att skift och nattarbete tär på kroppen. På jobbet vet jag snart inte vilken roll jag har, det känns som jag gör lite av allt och mycket av det mesta…virrigt!? Å andra sidan trivs jag inte med att göra en och samma sak dag ut och dag in. Har även eget företag Absint Media med Mika. Jag älskar att sova och mysa i sängen men på senare år börjar jag ibland känna en viss tendens till krypningar i kroppen om jag sover för länge, otåligheten tar tag i mig.

Passioner: Regn som smattrar, åska, sommar, värme, jul, funderingar, långa män, svart, grönt och naturfärger, Choklad, sushi, liljekonvaljer, design, sol, vänner, strumpebandshållare, inrednings- och designtidningar, korsetter, skinn, husdjur (främst katter… Birmor allra mest), sömn, nätter, tekniska prylar, resor både i huvudet och mer fysiskt, Internet, inredningsprogram både att hata och älska, människor, kärlek och  webbdesign.

Aversioner: Fotboll, tidiga mornar, att vara lat, vara arbetslös, vara pank, obeslutsamhet, ärtor, människor som tror att det känner mig trots att de aldrig mött mig eller inte brytt sig om att prata med mig för att lära känna mig (Har provat alla alternativ).

Är en väldigt jordnära kvinna som dock tycker att bekvämlighet är viktig Ett ombonat hem osv (minns snart inte när jag hade det sist). Det måste vara för att jag är kräfta som det här med hemmakeriet kommer fram  (Va säger jag?…jag tror ju inte på astrologi).
Optimist ut i fingerspetsarna, men visst har jag mina stunder då jag inte är kul att ha å göra med. Jag har sagt det förr, är ju kvinna *flinar*… Vi ska inte vara lätta… vart skulle spänningen ta vägen?
Är så otränad att det är pinsamt, pinsamhet är tydligen inte den motivationen jag behöver dock. Vi får väl se om det finns något som kan trigga igång den.
Jag är nog väldigt barnslig ibland. Tycker om sagor tex eller som det heter på vuxenspråk Fantasy… fast bröderna Lejonhjärta å Harry Potter är nog inte direkt fantasy va? Min senaste besatthet är Twilight serien. Bergodalbanor är otroligt roligt, det är värt att göra en resa enbart för att man får lust att åka lite. Jo jag är nog väldigt spontan på det viset, kan dra iväg samma dag om det bara gå. Solresor är härliga, älskar ju att bada (inte pressa på stranden) Storstäder ger också ressug.
Andlighet: Lyssnande typ, Kräfta. Måntecken, Element – Vatten. Födelsesten – Odlad pärla. Kinesiskt tecken – Hund, sviker aldrig. Född under detta tecken gör mig till ärlig och trogen mot dem jag älskar. Självklart är det här en massa tokerier men det kan vara roligt att läsa om man tror på det.

  Visuellt:

 • Ögonfärg: Blå-grå
 • Hårfärg: mellanblond
 • Naglar: Långa
 • Längd: 163 cm
 • Vikt: Överviktig
 • Makeup: Clarins (När jag har lust)
 • Piercingar & Tatueringar: Nope! bara blåmärken
 • Kläder: Jag föredrar klänningar och kjolar, förr svarta men vita katter har gjort det omöjligt
 • Skostorlek: 39
 • BH: Hmmm sist blev det 80 D.

Nätnamn: Från mitt första besök på nätet har jag använt mig av Wonder Woman. Med tiden har det blivit manglat och omknådat till Miss_WW
Att jag är WW bekräftas naturligtvis helt vetenskapligt ;-)… Genom denna test:

Du är Wonder Woman You are a beautiful princess
with great strength of character.
Wonder Woman
87%
Supergirl
82%
Green Lantern
75%
Superman
65%
Spider-Man
55%
The Flash
45%
Catwoman
45%
Batman
40%
Robin
39%
Iron Man
35%
Hulk
25%
Click here to take the Superhero Personality Test

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “La Femme”

 1. Det här sa ina den 28 juli, 2008 klockan 19:20 1

  jag tycker du är en människa jag söker efter. just nu är på samma tråd, vill upptecka nya saker och bekanta mig med nya människor, lagom vuxna men roliga, med sin ego och kreativa osv. mkt som stämmer förutom att jag själv är ju inte så världsbildad 🙂

  Världsbildad? Ett intressant ord! Jag är nog inte världsbildad bara nyfiken och pga det fylld med en massa onyttigt och nyttigt vetande.
 2. Det här sa Jenny den 14 januari, 2009 klockan 10:41 2

  Hej

  Tack för att du skrev i min gästbok. Jag hittade temat hos infocreek, se länk http://www.infocreek.com/webdesign/

  Tack måste kika in där, det såg väldigt välarbetat ut!
  .
 3. Det här sa Christer den 7 september, 2009 klockan 18:42 3

  Hej!

  Kollar igenom lite Södermalms bloggar och du är en av dom som sticker ut och är intressant.

  Jag jobbar som projketledare för Södermalms egna webbTV station http://www.sodertv.se som hade premiär 1 sept.

  Vi söker en mångfald av intressanta person på Södermalm som skulle vilja videblogga på SöderTV.

  Finns intresse så har du fria händer att videblogga om vad som helst, gärna utifrån dig och din relation till södermalm: dina smultronställen på Söder, favoritrestauranger, dåligt och bra på söder etc

  Hör av dig om intresse finns

  Mvh Christer Håkansson

  Snygg streaming om än väldigt ny sida (lite innehåll)
  Vad är det tänkt att jag i så fall ska ha för utrustning om jag bloggar?

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?