Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Kissar och Vampyrer

Skrivet av den 21 september, 2013 i Resor

Linda hade mĂ„lat sina naglar med kissar för denna helg. Jag tror det var för att jag önskat det. Normalt brukar det vara barnen pĂ„ hennes dagis som fĂ„r önska, jag kĂ€nde mig mycket speciell och bestĂ€llde sĂ„ klart likadana 🙂

kissenaglar

Jag han Àven blÀddra i tvÄ böcker ur Bus bokhylla som jag kÀnner att jag behöver i min icke existerande bokhylla. NÀr ni ser titlarna kan ni börja ana men de Àr sÄ himla roliga ocksÄ, med smÄ kuvert och flikar och annat i. Lite som att smyglÀsa nÄgons scrapbook. I like!

boker

2 har sagt sitt

Tags: ,

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Kissar och Vampyrer”

  1. Det här sa Linda den 23 september, 2013 klockan 22:24 1

    Gissa vad dom önskat nu… SNÖVIT. jag tror jag passar pĂ„ det uppdraget.

  2. Det här sa Cia den 23 september, 2013 klockan 22:47 2

    Heheh Jag önskar fem myror Àr fler Àn fyra elefanter.