Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Lamm, vin, choklad & drakslem

Skrivet av den 22 september, 2013 i Ditt och datt

I lilla huset handlar det mycket om att Àta och mÄ gott i varandras sÀllskap. Mina bilder gör inte den hÀr lammbogen rÀttvisa. Jag tror alla utom bus hade haft en hand i tilllagningen sÄ devisen ju fler kockar dess sÀmre soppa. För det hÀr var sÄ sjukt gott att jag önskar att jag bara orkat Àta mer. Det hÀr ska vi försöka göra hemma, men jag Àr rÀdd att vi inte kommer kunna Äterskapa det.

SÀtt en lammstek med ben i ugnen pÄ 120 grader, inrullad i folie, halva dagen i 100 grader. LÄt den komma ut vila och svalna lite och grilla den pÄ kolgrill precis innan det Àr dags att Àta.Smeta sen in den med gremolata. Till det ljummen potatissallad och tzatsiki.

lamm1

Linda tar över karvningen, tydligen fick U underkĂ€nt 🙂

Linda&U

SÄ klart ska Bus vara med. (SvÀrmor har vi inte kollat hur det Àr med. Men jag kan inte minnas att jag sett henne i Lindas blogg sÄ hon har inte fastnat pÄ bild.)

Linda&Bus

SjĂ€lvklart sĂ„ fick vi ett vin som var som gjort för denna bog. Smart nog sĂ„ fotade jag flaskan sĂ„ vi kan i alla fall fĂ„ den rĂ€tt nĂ€r vi kopierar! 🙂

wineSen blev det choklad och drakĂ€gg med drakslem i. Vissa lĂ€r visst kalla det passionsfrukt men bara man ser dem sĂ„ fattar man ju att det Ă€r drakslem och inte alls har med passion att göra. Chokladen som M hĂ„ller i handen tĂ€nkte jag först inte smaka men nu tror jag det Ă€r den enda Lindts jag vill ha nĂ„gonsin! Smart som jag Ă€r fotades Ă€ven den förpackningen 🙂

drakslem-och-choklad

 

Ja bĂ€st som vi sitter dĂ€r och pillar pĂ„ telefoner och plattor ja för vi Ă€r ju alla likte störda och kan inte vara sociala face to face hela tiden 🙂 …Ja hur som vi sitter dĂ€r och sĂ„ gĂ„r nĂ€tet ner. DĂ„ blev det jĂ€tte lĂ€mpligt att fira U en vekca för tidigt sĂ„ han blev vĂ€ldigt förvĂ„nad nĂ€r det kom paket och sĂ„ng… Presenten var en ny router 🙂

forfira

 

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Lamm, vin, choklad & drakslem”

  1. Det här sa Linda den 24 september, 2013 klockan 7:10 1

    Det var en kollega till mig som varnade mig för den chokladen… hon hade rĂ€tt!

  2. Det här sa Cia den 24 september, 2013 klockan 23:55 2

    Ja…fast jag Ă„kte dit pĂ„ Chokladfabriken idag.

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?