Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Loppisfynd till Halloween.

Skrivet av den 21 september, 2013 i Resor

Denna dag var det loppis i Kalix och Linda missar aldrig en loppis. SĂ„ det stod pĂ„ menyn Jag hittade en kaffe servis jag ville ha men inte köpte, en massa kopparkastruller jag inte kunde fĂ„ hem sĂ„ de fick ocksĂ„ stanna i Kalix men jag superfyndade ett par ramar dĂ€r jag kunde sĂ€tta mina ”Vampire silhouettes”. Jag hade kollat pĂ„ ovala ramar sĂ„ sent som i torsdags, de gick pĂ„ ca 150 kr styck, de hĂ€r gick pĂ„ 10 styck. Jag ides inte ens pruta. SĂ„ hĂ€r blev de nĂ€r mina bilder kom pĂ„ plats i dem.

loppis

M hittade ocksÄ ett fynd. Jag förbannar mig sjÀlv att jag inte fotade Lindas coola fynd! Kanske kan jag tigga till mig en bild som jag kan uppdatera med!

Uppdatering:


Lindas_Loppisfynd
Lindas coola fynd till Halloween den Àr hela 155 cm hög och bÄde tyng och vass, gjord i rostfritt stÄl. Dessutom lyser de blÄ delarna!

3 har sagt sitt

Tags: , ,

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Loppisfynd till Halloween.”

  1. Det här sa Linda den 23 september, 2013 klockan 22:23 1

    jag har inte fotat den sjĂ€lv Ă€nnu… men jag ska – jag lovar. Om inte förr sĂ„ till Halloween

  2. Det här sa Cia den 23 september, 2013 klockan 22:47 2

    Jo för den MÅSTE jag ju fĂ„ bild pĂ„ 🙂

  3. Det här sa Linda den 25 september, 2013 klockan 22:50 3

    och dom har jag skickat nu

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?