Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Loppisfynd till Halloween.

Skrivet av den 21 september, 2013 i Resor

Denna dag var det loppis i Kalix och Linda missar aldrig en loppis. Så det stod på menyn Jag hittade en kaffe servis jag ville ha men inte köpte, en massa kopparkastruller jag inte kunde få hem så de fick också stanna i Kalix men jag superfyndade ett par ramar där jag kunde sätta mina ”Vampire silhouettes”. Jag hade kollat på ovala ramar så sent som i torsdags, de gick på ca 150 kr styck, de här gick på 10 styck. Jag ides inte ens pruta. Så här blev de när mina bilder kom på plats i dem.

loppis

M hittade också ett fynd. Jag förbannar mig själv att jag inte fotade Lindas coola fynd! Kanske kan jag tigga till mig en bild som jag kan uppdatera med!

Uppdatering:


Lindas_Loppisfynd
Lindas coola fynd till Halloween den är hela 155 cm hög och både tyng och vass, gjord i rostfritt stål. Dessutom lyser de blå delarna!

3 har sagt sitt

Tags: , ,

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Loppisfynd till Halloween.”

  1. Det här sa Linda den 23 september, 2013 klockan 22:23 1

    jag har inte fotat den själv ännu… men jag ska – jag lovar. Om inte förr så till Halloween

  2. Det här sa Cia den 23 september, 2013 klockan 22:47 2

    Jo för den MÅSTE jag ju få bild på 🙂

  3. Det här sa Linda den 25 september, 2013 klockan 22:50 3

    och dom har jag skickat nu