Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Fall food

Skrivet av den 5 september, 2012 i Middagstipset

Good for the soul. Japp min lilla panikmiddag blev smaskens. Gryta Ă€r sĂ„ himla höstigt, men det Ă€r mustigt och gott och sĂ„ behöver man bara hacka och slĂ€nga i. Kan tyvĂ€rr inte ge nĂ„got recept för jag tog det jag tyckte verkade passa ihop och som tur var gjorde det det. Just sĂ„ hĂ€r upphetsande Ă€r mina dagar just nu. Är som en urvriden trasa nĂ€r jag landar innanför tröskeln. Hua det Ă€r lĂ„ngt till jul och ledighet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Fall food”

 1. Det här sa Linda/Candygirl den 5 september, 2012 klockan 20:38 1

  Svar: jamen det dĂ€r ÄR pĂ„ vĂ€g till jobbet – typ. jag slĂ€pper bus vid skolan, joggar en halvmil och duschar. Sen jobb. NĂ€r jag stĂ€nger alltsĂ„. ( 1 ggn per vecka) De övriga 2-3 joggingpassen per vecka fĂ„r ske efter jobbet.

 2. Det här sa Cia den 5 september, 2012 klockan 23:04 2

  Jag skulle sovit de extra minuterna. Men sĂ„ funkar jag ju inte pĂ„ morgonen. Ni har ju sett mig i halvkoma vid frukostbordet 🙂

 3. Det här sa sandra den 6 september, 2012 klockan 12:10 3

  SĂ„Ă„ fin blogg du har. 🙂 SĂ„g nĂ„gonstans att du hjĂ€lper till att fixa bloggar? Är du intresserad fĂ„r du gĂ€rna mejla mig. 😉

 4. Det här sa Cia den 6 september, 2012 klockan 21:19 4

  Tack jag trivs sĂ„ bra att jag inte haft lust att bygga om den. Förr byte jag tema hela tiden 😉

  Den Àr nog flera Är gammalt. Jag hjÀlper inte till gratis och jag bygger inte teman lÀngre men kan rekommendera WordPress grund pÄ webbhotell. Bra teman hittar du pÄ Themeforest. Jag har varit lat och köpt till excempel kissarnas tema dÀr (http://www.kattifnattarna.se)

 5. Det här sa Linda den 6 september, 2012 klockan 13:41 5

  Jamen jag mĂ„ste ju upp och fixa Bus till skolan… Annars hade jag oxĂ„ sovit en timme till…

 6. Det här sa Cia den 6 september, 2012 klockan 21:16 6

  SĂ„ klart… 🙂 Skönt att höra att du inte Ă€r ĂŒbermench!!! 🙂

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?