Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Fall food

Skrivet av den 5 september, 2012 i Middagstipset

Good for the soul. Japp min lilla panikmiddag blev smaskens. Gryta är så himla höstigt, men det är mustigt och gott och så behöver man bara hacka och slänga i. Kan tyvärr inte ge något recept för jag tog det jag tyckte verkade passa ihop och som tur var gjorde det det. Just så här upphetsande är mina dagar just nu. Är som en urvriden trasa när jag landar innanför tröskeln. Hua det är långt till jul och ledighet!

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Fall food”

 1. Det här sa Linda/Candygirl den 5 september, 2012 klockan 20:38 1

  Svar: jamen det där ÄR på väg till jobbet – typ. jag släpper bus vid skolan, joggar en halvmil och duschar. Sen jobb. När jag stänger alltså. ( 1 ggn per vecka) De övriga 2-3 joggingpassen per vecka får ske efter jobbet.

 2. Det här sa Cia den 5 september, 2012 klockan 23:04 2

  Jag skulle sovit de extra minuterna. Men så funkar jag ju inte på morgonen. Ni har ju sett mig i halvkoma vid frukostbordet 🙂

 3. Det här sa sandra den 6 september, 2012 klockan 12:10 3

  Såå fin blogg du har. 🙂 Såg någonstans att du hjälper till att fixa bloggar? Är du intresserad får du gärna mejla mig. 😉

 4. Det här sa Cia den 6 september, 2012 klockan 21:19 4

  Tack jag trivs så bra att jag inte haft lust att bygga om den. Förr byte jag tema hela tiden 😉

  Den är nog flera år gammalt. Jag hjälper inte till gratis och jag bygger inte teman längre men kan rekommendera WordPress grund på webbhotell. Bra teman hittar du på Themeforest. Jag har varit lat och köpt till excempel kissarnas tema där (http://www.kattifnattarna.se)

 5. Det här sa Linda den 6 september, 2012 klockan 13:41 5

  Jamen jag måste ju upp och fixa Bus till skolan… Annars hade jag oxå sovit en timme till…

 6. Det här sa Cia den 6 september, 2012 klockan 21:16 6

  Så klart… 🙂 Skönt att höra att du inte är übermench!!! 🙂