Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Klick klick som Camilla säger

Skrivet av den 6 september, 2012 i Köket

Det värsta shoppaholicken jag känner till är Camilla. Hon klickar hem både det ena och det andra. Jag har faktiskt shoppat lite jag med. Men blir sällan nöjd så försöker låta bli.
Japp nu har jag i alla fall shoppat en hel del på nätet senaste tiden. Det mesta är till Halloween så det får ni se senare (Har inte kommit från USA än). Men idag shoppade jag dessa underbara äggkoppar från Annah of Sweden. Jag fick till och med ”äggstra” rabatt för att de var de sista!


Ledsen över bildkvalitén bilden som är snodd från Annahs är ju mindre, jag fick dra upp den och då blir den ju lite si så där. (Har ju inte fått mina än så jag kan fota själv. Skurkiga jag!

Nu blir helgfrullen ännu finare och mysigare. Ser verkligen fram emot kokt ägg nu. M brukar koka innan han drar ut med cykelgänet (Jag sover) då kanske det till och med är varmt när jag vaknar om jag har tur. Skulle vilja hitta ett par serveringskupor i samma still också. Så känns det så där hotellig lyxigt 🙂 Att förgylla vardagen eller i alla fall helgen med 🙂 Så ser ni en serveringskupa i metall så skrik till.

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Klick klick som Camilla säger”

 1. Det här sa Linda den 6 september, 2012 klockan 23:00 1

  Mycket tjusiga.. skulle jag kunna tänka mig att äta ett frukostägg ur. Men jag kan ju tyvärr inte sova över om jag hälsar på – jäkla luddbollar.

 2. Det här sa Cia den 6 september, 2012 klockan 23:37 2

  Nä men du är välkommen på frulle i alla fall 🙂

 3. Det här sa smäm den 8 september, 2012 klockan 0:19 3

  Fina.

 4. Det här sa Cia den 8 september, 2012 klockan 21:48 4

  Japp äggen blir nog mycket godare nu också 🙂