Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Klick klick som Camilla sÀger

Skrivet av den 6 september, 2012 i Köket

Det vÀrsta shoppaholicken jag kÀnner till Àr Camilla. Hon klickar hem bÄde det ena och det andra. Jag har faktiskt shoppat lite jag med. Men blir sÀllan nöjd sÄ försöker lÄta bli.
Japp nu har jag i alla fall shoppat en hel del pĂ„ nĂ€tet senaste tiden. Det mesta Ă€r till Halloween sĂ„ det fĂ„r ni se senare (Har inte kommit frĂ„n USA Ă€n). Men idag shoppade jag dessa underbara Ă€ggkoppar frĂ„n Annah of Sweden. Jag fick till och med ”Ă€ggstra” rabatt för att de var de sista!


Ledsen över bildkvalitén bilden som Àr snodd frÄn Annahs Àr ju mindre, jag fick dra upp den och dÄ blir den ju lite si sÄ dÀr. (Har ju inte fÄtt mina Àn sÄ jag kan fota sjÀlv. Skurkiga jag!

Nu blir helgfrullen Ă€nnu finare och mysigare. Ser verkligen fram emot kokt Ă€gg nu. M brukar koka innan han drar ut med cykelgĂ€net (Jag sover) dĂ„ kanske det till och med Ă€r varmt nĂ€r jag vaknar om jag har tur. Skulle vilja hitta ett par serveringskupor i samma still ocksĂ„. SĂ„ kĂ€nns det sĂ„ dĂ€r hotellig lyxigt 🙂 Att förgylla vardagen eller i alla fall helgen med 🙂 SĂ„ ser ni en serveringskupa i metall sĂ„ skrik till.

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Klick klick som Camilla sĂ€ger”

 1. Det här sa Linda den 6 september, 2012 klockan 23:00 1

  Mycket tjusiga.. skulle jag kunna tĂ€nka mig att Ă€ta ett frukostĂ€gg ur. Men jag kan ju tyvĂ€rr inte sova över om jag hĂ€lsar pĂ„ – jĂ€kla luddbollar.

 2. Det här sa Cia den 6 september, 2012 klockan 23:37 2

  NĂ€ men du Ă€r vĂ€lkommen pĂ„ frulle i alla fall 🙂

 3. Det här sa smĂ€m den 8 september, 2012 klockan 0:19 3

  Fina.

 4. Det här sa Cia den 8 september, 2012 klockan 21:48 4

  Japp Ă€ggen blir nog mycket godare nu ocksĂ„ 🙂

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?