Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Åhhh nu blev jag sugen

Skrivet av den 2 mars, 2012 i Bakat & smaskigt

… Det Ă€r ett tag kvar men jag blev rejĂ€lt sugen pĂ„ Memma. Tidigare inlĂ€gg frĂ„n 2009 & hemma hos mamma förra Ă„ret strax innan hon dog förra Ă„ret 🙁 (DĂ€mpar suget nĂ„got, konstigt nog. Tunga kĂ€nslor). SĂ„ mĂ€rkligt med suget, för det lĂ„g ju som sagt pĂ„ min jag-tycker-inte-om-lista i nĂ€stan 40 Ă„r. Det Ă€r ju en traditionell finsk pĂ„skrĂ€tt som ser ut som kladdkaka men som inte smakar ens i nĂ€rheten av kladdkaka. StrĂ€vt och mĂ€rkligt smakar det.
Vill ha NU!

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Åhhh nu blev jag sugen”

  1. Det här sa Camilla den 2 mars, 2012 klockan 22:59 1

    Har bara smakat en gÄng för lÀnge sedan. Tyckte att det smakadecsom lösa katrinplommon och sÄ skulle man ha ovispad grÀdde till. Ingen höjdare, men det kanske Àr en vanesak.
    Trevlig helg!

  2. Det här sa Cia den 3 mars, 2012 klockan 11:17 2

    NÀ lösa katrinplommon Àr lösare och inte sÄ strÀva. Jo det mÄste vara en vanesak eller vuxengrej eller nÄt. Ja utan ovispad grÀdde gÄr det inte. MÄnga sockrar ocksÄ men det tycker jag Àr Àckligt.

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?