Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Åhhh nu blev jag sugen

Skrivet av den 2 mars, 2012 i Bakat & smaskigt

… Det är ett tag kvar men jag blev rejält sugen på Memma. Tidigare inlägg från 2009 & hemma hos mamma förra året strax innan hon dog förra året 🙁 (Dämpar suget något, konstigt nog. Tunga känslor). Så märkligt med suget, för det låg ju som sagt på min jag-tycker-inte-om-lista i nästan 40 år. Det är ju en traditionell finsk påskrätt som ser ut som kladdkaka men som inte smakar ens i närheten av kladdkaka. Strävt och märkligt smakar det.
Vill ha NU!

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Åhhh nu blev jag sugen”

  1. Det här sa Camilla den 2 mars, 2012 klockan 22:59 1

    Har bara smakat en gång för länge sedan. Tyckte att det smakadecsom lösa katrinplommon och så skulle man ha ovispad grädde till. Ingen höjdare, men det kanske är en vanesak.
    Trevlig helg!

  2. Det här sa Cia den 3 mars, 2012 klockan 11:17 2

    Nä lösa katrinplommon är lösare och inte så sträva. Jo det måste vara en vanesak eller vuxengrej eller nåt. Ja utan ovispad grädde går det inte. Många sockrar också men det tycker jag är äckligt.