Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Puss in boots

Skrivet av den 1 mars, 2012 i Pryllebb

LĂ„ter nĂ€stan lite kinky.. allt som behövs Ă€r ju faktiskt ett y. SĂ„ kan det vara namnet pĂ„ en porrfilm. SĂ„ Ă€r det ett barn spel som jag tror kan passa den hĂ€r vuxne. SĂ„ nu Ă€r det bestĂ€llt. Jag har ju kontrollerna jag fick i julklapp sĂ„ nu ska jag vifta med svĂ€rdet och fĂ€ktas och ha mig. Synd jag inte hinner fĂ„ det till helgen 🙁

Haha!! FĂ€kta fĂ€kta fĂ€kta. HĂ€r har du din rackare…
Nej ni fÄr inte se nÀr jag skuttar runt!!!

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Puss in boots”

  1. Det här sa Camilla den 2 mars, 2012 klockan 23:00 1

    NĂ€e, tacka vet jag skidĂ„kning va?! 😉

  2. Det här sa Cia den 3 mars, 2012 klockan 11:15 2

    Nja… men cykling…

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?