Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Puss in boots

Skrivet av den 1 mars, 2012 i Pryllebb

Låter nästan lite kinky.. allt som behövs är ju faktiskt ett y. Så kan det vara namnet på en porrfilm. Så är det ett barn spel som jag tror kan passa den här vuxne. Så nu är det beställt. Jag har ju kontrollerna jag fick i julklapp så nu ska jag vifta med svärdet och fäktas och ha mig. Synd jag inte hinner få det till helgen 🙁

Haha!! Fäkta fäkta fäkta. Här har du din rackare…
Nej ni får inte se när jag skuttar runt!!!

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Puss in boots”

  1. Det här sa Camilla den 2 mars, 2012 klockan 23:00 1

    Näe, tacka vet jag skidåkning va?! 😉

  2. Det här sa Cia den 3 mars, 2012 klockan 11:15 2

    Nja… men cykling…