Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

OK ingen idé att hålla hemligt

Skrivet av den 14 november, 2010 i Ditt och datt

Var och tomteshoppade till M idag. Grejen vara att M var med och provade, vågade inte shoppa utan honom. Fast jag minns inte någon jul som  M längtat till, i år gör han det 🙂 För han älskar skidåkning och det blev en sån jacka han kikat på.

Nu kräver han att jag ska haspla ur mig något jag vill ha 😀
Jag föreslog förra årets önskelista. Fick ju den ena förra året och den 3e kanske är lite dyr. Men den första önska håller fortfarande. Sen vet jag inte kommer kanske på  något. Fast jag är nöjd bara den är kärleksfullt inslagen. :-). Det är i alla fall inte ”high maintenance”.

Nu ska jag bara hitta på något som kan vara liiite spännande att öppna på julafton också. Jag vet en sak han sagt att han vill ha men som han helt klart glömt bort att han nämnt. Det är tack och lov ofta så med M, han säger något i förbifarten att det här skulle han vilja ha, sen glömmer han bort det igen.

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “OK ingen idé att hålla hemligt”

 1. Det här sa smäm den 15 november, 2010 klockan 0:20 1

  Snygg. Samma färg ja 🙂

  Tur för M att jag gillar grönt 😉 Ska kalla honom Kermit sen. 😉
 2. Det här sa Carina den 15 november, 2010 klockan 7:47 2

  Snygg skidjacka!
  Men så skönt att ha kommit igång med julklappsinköpen!
  Hade ju tänkt börja i tid i år för en gångs skull men vi får väl se 🙂

  Jag kan nästa räkna mig som klar då jag köpt 3 tröjor till honom också och en spegel som min mamma önskat sig.
 3. Det här sa Camilla den 15 november, 2010 klockan 14:58 3

  Superfin! 🙂 Hos oss blir det minimalt med klappar i år, vi tänkte nog köpa slalompjäxor till oss båda – och det är sviindyrt… men någon överraskning är ju alltid kul. Katterna brukar köpa något litet lyxigt till mig varje år också, underkläder eller smink. 😉

  Ja pjäxor kostar nog som en jacka minst. Vi brukar ju inte köpa mer än en lite dyrare klapp som man inte unnar sig annars.

  Snälla kissar ni har!

 4. Det här sa Linda den 15 november, 2010 klockan 17:03 4

  Vilken läcker jacka…

  jag har inte skrivit min önskelista än. men den är påbörjad.

  Hahah inte jag heller återanvände förra årets 😉