Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

EFIT – Ett foto i timmen

Skrivet av den 13 november, 2010 i EFIT

Oj oj oj det var länge sedan jag var med på EFIT. Glömmer ju alltid. Men idag fick jag SMS från Maria efter att ajg vaknat och me kameran i iPhonen så det var bara att börja trycka av. Kommer nog några fler innan kvällen är slut också. Vill du vara med nästa gång?

1. På väg 2. En snabb frunch 3. Köpt present till Ms mamma 4. Vildsvin hemma hos Ms mamma 5. Fika hos Ms mamma (citronpaj) 6. Vi kollar in Ms mammas nya garage 7. på väg hem 8. Stannar på världens sämsta Coop

7 har sagt sitt

7 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “EFIT – Ett foto i timmen”

 1. Det här sa Linda - ndaiL den 14 november, 2010 klockan 11:18 1

  Kul!

  Ja häng på nästa gång! http://ettfotoitimmen.se
 2. Det här sa Camilla den 14 november, 2010 klockan 11:46 2

  Kul med EFIT! Vart ligger sämsta Coop? 😉
  Det var ingen dålig meny ni blev bjudna på.

  Sämsta Coop ligger i Kungsängen.
  Nä menyn var toppen, som vanligt.
 3. Det här sa Linda den 14 november, 2010 klockan 13:57 3

  jag missar ALLTID efit nu för tiden… morr…

  Jag hade missat om inte Maria skickat ett SMS. (Fick du din bakgrund i mejlen?)
 4. Det här sa smäm den 14 november, 2010 klockan 14:36 4

  blev hon glad för presenten?

  Ja mycket, så glad att det var en Nokia. Hon gillar inte alls den Eriksson hon fått låna tidigare.
  Tyvärr funkade inte laddaren så vi får fixa det.
 5. Det här sa Annika den 14 november, 2010 klockan 14:37 5

  kikar in på din EFIT dag, vildsvin lät spännande

  Ja jag gillar viltsmaken.
 6. Det här sa Carina den 14 november, 2010 klockan 15:55 6

  Men jäklars vad gott allt såg ut, mumsigt!
  Vildsvin har jag aldrig smakat, inte vad jag vet iaf men det ser spännande och gott ut 🙂

  Gi är faktiskt helt okey om man vill få bort sockerberoendet och gå ner i vikt på köpet. Skadar inte för egen del iaf. Även om jag inte har många kilon som ska bort, nöjd med ca 5. Snart i mål, men det bästa med detta är att magen mår så otroligt bra, ja hela kroppen till och med. Kolisar är nog roten till mycket ont skulle jag tro!

  Jag åt Vildsvin i Moskva när jag var där, det var väldigt gott. Ms mamma hade dock gjort sit bästa och det var fortfarande gott.

  Mmmm sockerberoendet blir man ju inte av med, det är som rökare en gång rökare alltid rökare och värsta suget försvinner men börjar man med det igen är man snabbt fast. Jag är å andra sidan en riktig suger junkie. Vilket stör mig då jag inte tyckte om socker och sötsaker när jag var liten. DEt är allt som stoppas i maten nu för tiden ALLT har ju någon form av adderat socker. Om det sen är fruktos eller något annat men det är sötat 🙁 Och nu vill min kropp ha det så.

  Det var bättre förr 😉

 7. Det här sa Maria den 15 november, 2010 klockan 9:16 7

  Åhh, vad kul att få vara med om ditt EFIT 🙂
  Vildsvin låter gott, har det mycket viltsmak?
  Hoppas hon blev glad över presenten.
  Hur har den affären lyckat bli världens sämsta?

  Ha en bra dag, kram Maria

  Nej inte som älg tex.
  Det blev hon, hon avskyr den Eriksson hon fått låna tidigare så det är Nokia som gäller för henne.
  Den är sunkig, nedsliten och rörig

  Ska göra mitt bästa. 😀