Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

EFIT – Ett foto i timmen

Skrivet av den 13 november, 2010 i EFIT

Oj oj oj det var lÀnge sedan jag var med pÄ EFIT. Glömmer ju alltid. Men idag fick jag SMS frÄn Maria efter att ajg vaknat och me kameran i iPhonen sÄ det var bara att börja trycka av. Kommer nog nÄgra fler innan kvÀllen Àr slut ocksÄ. Vill du vara med nÀsta gÄng?

1. PÄ vÀg 2. En snabb frunch 3. Köpt present till Ms mamma 4. Vildsvin hemma hos Ms mamma 5. Fika hos Ms mamma (citronpaj) 6. Vi kollar in Ms mammas nya garage 7. pÄ vÀg hem 8. Stannar pÄ vÀrldens sÀmsta Coop

7 har sagt sitt

7 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “EFIT – Ett foto i timmen”

 1. Det här sa Linda - ndaiL den 14 november, 2010 klockan 11:18 1

  Kul!

  Ja hÀng pÄ nÀsta gÄng! http://ettfotoitimmen.se
 2. Det här sa Camilla den 14 november, 2010 klockan 11:46 2

  Kul med EFIT! Vart ligger sĂ€msta Coop? 😉
  Det var ingen dÄlig meny ni blev bjudna pÄ.

  SÀmsta Coop ligger i KungsÀngen.
  NĂ€ menyn var toppen, som vanligt.
 3. Det här sa Linda den 14 november, 2010 klockan 13:57 3

  jag missar ALLTID efit nu för tiden… morr…

  Jag hade missat om inte Maria skickat ett SMS. (Fick du din bakgrund i mejlen?)
 4. Det här sa smĂ€m den 14 november, 2010 klockan 14:36 4

  blev hon glad för presenten?

  Ja mycket, sÄ glad att det var en Nokia. Hon gillar inte alls den Eriksson hon fÄtt lÄna tidigare.
  TyvÀrr funkade inte laddaren sÄ vi fÄr fixa det.
 5. Det här sa Annika den 14 november, 2010 klockan 14:37 5

  kikar in pÄ din EFIT dag, vildsvin lÀt spÀnnande

  Ja jag gillar viltsmaken.
 6. Det här sa Carina den 14 november, 2010 klockan 15:55 6

  Men jÀklars vad gott allt sÄg ut, mumsigt!
  Vildsvin har jag aldrig smakat, inte vad jag vet iaf men det ser spĂ€nnande och gott ut 🙂

  Gi Ă€r faktiskt helt okey om man vill fĂ„ bort sockerberoendet och gĂ„ ner i vikt pĂ„ köpet. Skadar inte för egen del iaf. Även om jag inte har mĂ„nga kilon som ska bort, nöjd med ca 5. Snart i mĂ„l, men det bĂ€sta med detta Ă€r att magen mĂ„r sĂ„ otroligt bra, ja hela kroppen till och med. Kolisar Ă€r nog roten till mycket ont skulle jag tro!

  Jag Ät Vildsvin i Moskva nÀr jag var dÀr, det var vÀldigt gott. Ms mamma hade dock gjort sit bÀsta och det var fortfarande gott.

  Mmmm sockerberoendet blir man ju inte av med, det Ă€r som rökare en gĂ„ng rökare alltid rökare och vĂ€rsta suget försvinner men börjar man med det igen Ă€r man snabbt fast. Jag Ă€r Ă„ andra sidan en riktig suger junkie. Vilket stör mig dĂ„ jag inte tyckte om socker och sötsaker nĂ€r jag var liten. DEt Ă€r allt som stoppas i maten nu för tiden ALLT har ju nĂ„gon form av adderat socker. Om det sen Ă€r fruktos eller nĂ„got annat men det Ă€r sötat 🙁 Och nu vill min kropp ha det sĂ„.

  Det var bĂ€ttre förr 😉

 7. Det här sa Maria den 15 november, 2010 klockan 9:16 7

  Åhh, vad kul att fĂ„ vara med om ditt EFIT 🙂
  Vildsvin lÄter gott, har det mycket viltsmak?
  Hoppas hon blev glad över presenten.
  Hur har den affÀren lyckat bli vÀrldens sÀmsta?

  Ha en bra dag, kram Maria

  Nej inte som Àlg tex.
  Det blev hon, hon avskyr den Eriksson hon fÄtt lÄna tidigare sÄ det Àr Nokia som gÀller för henne.
  Den Àr sunkig, nedsliten och rörig

  Ska göra mitt bĂ€sta. 😀

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?