Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Fruktig önskelista

Skrivet av den 15 december, 2009 i Ditt och datt

Som vanligt Ă€r det smĂ„ billiga och oansenliga önskningar. Men söta jultomten jag har varit extra snĂ€ll i Ă„r. JÄTTE jĂ€tte snĂ€ll faktiskt!

FinestCallplusblender

JORDGUBBE Mixer frĂ„n Kitchen aid kritvit, med Finest call jordgubbs purĂ©. OCh varför inte nĂ„gra Margaritaglas i lĂ€mplig storlek, ju större dess bĂ€ttre eller? Ohhh jag höll pĂ„ att gömma romen 😯 Ja  smoothies och annat Ă€r ju ocksĂ„ gott.

ipodapple

ÄPPLE Ipod Nano svart/grafit grĂ„… Ähhh egentligen vilken fĂ€rg som helst. Fulladdad med Twilightserien pĂ„ engelska. Andra bra böcker gĂ„r sĂ„ klart ocksĂ„ bra. 22 katter i samma lĂ„da gĂ„r helt klart att lyssna pĂ„ igen, men jag Ă€r nog nöjd bara det inte Ă€r nĂ„gon trist deckare…HUA!

the_big_apple

ÄPPLE En resa till den stora staden i vĂ€st. Jo jag vet att det skulle kunna vara mĂ„nga stĂ€der men inte pĂ„ temat frukt. Skulle ju shoppa lakan dĂ€r och ett par objektiv. Ja sĂ„ snĂ€lla tomten om du tycker att jag varit riktigt snĂ€ll kan du fĂ„r knöla ner bĂ„de lakan och objektiv i den obefintliga skorstenen ocksĂ„, det gör inget om de blir lite sotiga jag vet hur tvĂ€ttmaskinen fungerar.

7 har sagt sitt

7 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Fruktig önskelista”

 1. Det här sa C a m i l l a den 15 december, 2009 klockan 16:47 1

  Nu hÄller jag tummarna för att tomten Àr extra snÀll mot dig i Är.
  Den dĂ€r drinktillverkaren sĂ„g intressant ut. 🙂
  Ha ha… ja, Saga Ă€r totalt orĂ€dd för snö – hon springer ut och hoppar som en galning i snöhögarna, men sedan dĂ„ hon kommer in igen Ă€r hon lite bekymrad över att det hĂ€nger stora snöklumpar i pĂ€lsen pĂ„ magen och i benen.
  HÀr har det snöat hur mycket som helst och jag sitter och gruvar mig för att lÀmna kontoret och Äka hemÄt nu.

  Tomten har redan varit extra snÀll mot mig tidigare Är. Jag fick ju Kitchen Aiden förra Äret t.ex
  Fast en kompis till den vore ju trevligt.
  M lyfte ut Nicke pĂ„ balkongen nĂ€r jag kom hem… Han kom in som ett skott. Fast sen var han tokbusig och försökte spralla upp oss. Jag antar att det var lite spĂ€nnande i alla fall. Just de dĂ€r bollarna i pĂ€lsen tyckte Nicke var vĂ€ldigt besvĂ€rligt den gĂ„ngen han fick följa med ut.
 2. Det här sa Carina den 15 december, 2009 klockan 16:55 2

  Men vad skönt att veta vad man önskar sig i julklapp!
  En resa Àr aldrig fel, alltid vÀlkommet!
  SjÀlv har jag ingen aning vad jag vill ha nÀr jag fyller eller i julklapp!
  Funderade pÄ kitchen aid ett tag men va 17 vi kÀkar ju inte bröd lÀngre!
  Hmmm, har lagt tusenlappar pĂ„ mina tĂ€nder idag, alldeles pĂ„ tok för mĂ„nga :-(……..min julklapp kanske!

  Hua stackars Stefan han har samma problem som jag. M vet heller aldrig nÀr han fyller eller nÀr det Àr dags för julklappar.
  Det Ă€r en trist utgift. SjĂ€lv fick jag mitt slutgiltiga skattebesked och fĂ„r kvarskatt 🙁
 3. Det här sa Linda den 15 december, 2009 klockan 19:43 3

  Hoppas tomten hittar hem till dig med Ätminstone nÄt av önskningarna.

  Ang. dekoren… bus hade aldrig fixat att kristyra nĂ€r vi moterat (om vi nu fĂ„r ihop den) Det var pĂ„ vippen att han inte orkade trycka ut den pĂ„ rĂ€tt stĂ€lle nĂ€r bitarna lĂ„g ned…

  Ja eller med nÄgot annat bra.
  NÀ men jag tycker ert sÀtt att dekorera var mycket smartare.

  Och vet du.. den sitter ihop nu.. jag ska bara dölja skarvarna och fÀsta ihop sfinxen och mumierna sÄ Àr det ready! foton om nÄn timme

  COOOOOLT! Det gick i att bygga en pyramid. DÄ vill jag veta hur ni löste det.

  NĂ€e.. hemligt
 bild kommer nĂ€r bus lagt sig och jag röjt i köket. Nu Ă€r det dusch och julkalender och sen saga som gĂ€ller.. sĂ„ vid nio kanske.. dĂ„ kanske jag avslöjar hur det gĂ„tt till


  Va? Ska jag vĂ€nta? 😉
 4. Det här sa Carina den 15 december, 2009 klockan 20:51 4

  Testa kakan Cia, enkel och otroligt smarrig vill jag lova,
  Ă€ven om jag ”gjorde” ett nytt utseende pĂ„ den 🙂

  Nu har du missat att jag bor med vĂ€ktaren mot onyttigheter! Det blir aldrig mer nĂ„got riktigt fett gott och smarrigt 😉
 5. Det här sa Linda den 15 december, 2009 klockan 22:38 5

  Nu du!

  *viskar* Pssst.. sĂ€g det inte till nĂ„n men vi anvĂ€nde limpistolen! 😯 😳 DĂ„ gick det hur bra som helst. Bara hĂ„lla och limma.

  HAHAHAHAHAHAHAHAHH NÀ visst jag ska inte sÀga nÄgot.

  Synd pĂ„ teckensnittet.. nĂ„ja. Jag har massor med teckensnitt – och olika i bĂ„da datorerna. men inte just papyrus.
  Jag gjorde sjĂ€lvklart en A3a till nĂ€sta fotobok (jag gör dom sĂ„ stora för att inte riskera tappa upplösning vid tryck till A4a sen) – dock Ă€ven dĂ„ utan Papyrus.. haha.. men det blev bra Ă€ndĂ„.

  Jag kom nog att tÀnka pÄ Papyrus för att det brukade vara ett av mina favorittypsnitt.
  Jag tror jag fick med det med nÀr jag köpte office eller nÄt.
 6. Det här sa Mysecretwindow.se » Mer jul den 25 december, 2009 klockan 21:31 6

  […] hos Ms mamma idag och minns ni vad jag önskade mig? Fick en av klapparna av M och hans mamma. SĂ„ just nu hĂ„ller jag pĂ„ att mata den full med […]

 7. Det här sa Mysecretwindow.se » OK ingen idĂ© att hĂ„lla hemligt - Cia den 14 november, 2010 klockan 23:40 7

  […] krĂ€ver han att jag ska haspla ur mig nĂ„got jag vill ha Jag föreslog förra Ă„rets önskelista. Fick ju den ena förra Ă„ret och den 3e kanske Ă€r lite dyr. Men den första önska hĂ„ller […]