Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Kandelaberdrottningen

Skrivet av den 15 november, 2010 i Ditt och datt

Ja det ska bli jag det. För när jag letade kandelaber för ett år sedan höll jag på att bli galen, jag hittade inte alls det jag ville ha så hade jag tur och badrumsaffären… jo ni läste rätt… badrumsaffären sålde en jag gillade.

Men sån tur kan man ju inte alltid ha. Så M och jag skapade en blogg på kandelaber.se och ja nu får vi frågor om vart man får tag på diverse kandelabrar så vi tänkte att ja när det inte finns något vettigt ställe där de finns samlade så att man kan välja, ja då får vi skapa det stället.

Än så länge finns bara bloggen men butiken är inte långt borta. vi börjar med ett relativt begränsat utbud men ca 10 talet kandelabrar. Det är inte gratis att hålla lager. Men är ni sugna och kan hålla er en vecka eller två…

kandelaber.se

10 har sagt sitt

10 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Kandelaberdrottningen”

 1. Det här sa Carina den 16 november, 2010 klockan 7:44 1

  Roligt, håller tummarna att det kommer gå bra för er 🙂

  Ja att vi får upp den, banken krånglar om kortbetalningen. Men vi har beställt kandelabrar för hur mycket pengar som helst!
 2. Det här sa Linda den 16 november, 2010 klockan 8:40 2

  OJ, vilken ide– men med tanke på när den bloggen är startad så antar jag att beslutet mognat fram.

  Ja det får man säga, ska bli spännade. Funkar det med kandelabrar, vem vet vad det slutar med.
 3. Det här sa Linda den 16 november, 2010 klockan 18:18 3

  Svar: Du om någon kan ju kika på kortet direkt du vill… 😉

  Hahah inlägget ligger klart med andra ord 😉 Har du lagt det med timer också?
 4. Det här sa Linda den 17 november, 2010 klockan 0:03 4

  Nej det har jag inte.. jag har bara lagt upp bilden, typ…Postar det när jag anser det passa…Faktum är att det finns tre kort. Jag kunde inte välja så alla tre åkte för framkallning.

  Heheh vad bra när det blir bra!
 5. Det här sa Carina den 18 november, 2010 klockan 17:04 5

  Har varit inne på samma spår som dig ang tegelväggen, att tegla runt om bara.
  Vi har hittat ett skitsnyggt tegel som säljs styckevis, inte såna tunna skivor som fusk ofta är alltså. Inte lika tjocka som vanliga men dock 3 cm som är för mycket det till och med. Slutar väl med en tapet skulle jag tro……rutig el randig då förmodligen 😉

  Hur du än gör är jag säker på att det blir fint 😀
 6. Det här sa Camilla den 18 november, 2010 klockan 21:53 6

  Nämen, vad kul! Håller tummarna för att det där blir en lysande affärsidé! 🙂 Då vet man vem man ska vända sig till vid kandelaberbehov.

  Japp det vet du 😉
 7. Det här sa Carina den 19 november, 2010 klockan 7:27 7

  Jo men visst får man äta choklad när man äter gi.
  Men så hög kakaohalt som möjligt, me jag lovar dig,
  även 80% är sött efter ett tag 🙂

 8. Det här sa Karin den 20 november, 2010 klockan 22:19 8

  Sv: Vet inte riktigt om jag tycker att det är okej bara för att djuren blir mat också. De blir ju lika illa behandlade för det. Fast det är väl inte lika stort ”slöseri”. Menar inte att kritisera dig, jag köpte själv ett par skinnhandskar förra vintern, så jag ska inte öppna käften egentligen.

  Åh! Och jag glömde säga att du har en sjukt snygg design! 😀

  Hehe nä inget PK ämne direkt 😉 Jag gillar kött och jag gillar skinnskor och skinnjackor. Men håller med om att det är för djävligt när djuren far illa. Därmed inte sagt att jag tror att de gör det överallt. Jag tror faktiskt att majoriteten av svenskuppfödda djur har det rätt OK sen finns ju rötäggen som plågar djuren och kan jag göra något åt just dem gör jag det gärna.

  Ohhh tack, det ligger mycket kärlek och mycket av mig i designen.

 9. Det här sa Kia den 23 november, 2010 klockan 13:15 9

  Vilken bra idé! 😀

  Haha, ja, det kanske stämmer det där, med att man inte älskar någon annan mer än sig själv. 😉 Men Edward är ju riktigt snygg!

  Vad är det du säger att jag inte är riktigt snygg eller? 🙂
 10. Det här sa Kia den 23 november, 2010 klockan 18:34 10

  Haha! Inte alls! Mer ett konstaterande – Edward är snygg, det är ju typ jämställt med naturlagarna! Och du är ju läcker =)

  Heheh och jag är en retsticka!