Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Fredagsmys

Skrivet av den 20 mars, 2010 i Middagstipset

Hittade en ny rÀtt som jag fick M att tÀnda pÄ, Gröna kikÀrtsbiffar med sallad. Problemet Àr att vi kom pÄ att mixerstaven Àr död. AlltsÄ blev det svÄrt att fixa till dagens middag. Texas fick bjuda till pÄ chicken fajitas istÀllet och sÄ slank det med en Molten chokolate cake hem. Den Àr sÄ söt och mÀktig att jag faktiskt slÀngde hÀlften. Varför ska de ha sÄ stora portioner för? Men en sak Àr sÀker jag mÄste nog fixa en mixerstav ögonaböj för annars gÄr det utför för det hÀr hushÄllet, och dÄ menar jag inte i skidbacken.

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Fredagsmys”

 1. Det här sa Linda den 20 mars, 2010 klockan 9:47 1

  Oj. Den efterrÀtten sÄg inte dum ut!

  Heheh inte bara BBQ-sÄsen som gjort oss beroende av Texas LH
 2. Det här sa Camilla den 20 mars, 2010 klockan 18:28 2

  Åh, gud sĂ„ gott! Den skulle jag gĂ€rna proppa i mig nu efter pizzan. 🙂

  Hahah ja choklad Àr förföriskt.
 3. Det här sa Linda den 21 mars, 2010 klockan 19:09 3

  Vi anvĂ€nde BBQ sĂ„sen igĂ„r. Det Ă€r snart slut… hemska tanke.

  En bra anledning att komma och hĂ€lsa pĂ„ igen!? 😈
 4. Det här sa Tova den 22 mars, 2010 klockan 23:13 4

  Gah, det dÀr ser sjukt gott ut! Vilka inspirerande bilder du har pÄ din blogg.

  Tack… ja inte för kakan dĂ„ dĂ„ Ă€ran tillhör Texas Longhorn 🙂
 5. Det här sa Jossan den 31 mars, 2010 klockan 20:15 5

  söt blogg du har 😀 jĂ€tte fin!

  Tack!

  Kolla in min blogg fĂ„r du se smycken som jag har gjort sjĂ€lv 😉