Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

8-timmars jakten

Skrivet av den 20 mars, 2010 i Ditt och datt

Senaste önskemÄlet frÄn ett par av mina lÀkare Àr att jag kör en enklare version av 24-timmars jakten. Ni minns vÀl filmen frÄn 1987  dÀr piloten Tuck Pendelton (Dennis Quaid) har anmÀlt sig till ett experiment. Han ska förminskas och injiceras i en kanin.  Tuck hamnar av misstag i affÀrsbitrÀdet Jacks (Martin Short) kropp. Det blir inte bÀttre av att hans syreförrÄd endast rÀcker i 24 timmar.

Inget för mesar. Jag har gjort min andra gastro. Min första sĂ„g ut sĂ„ hĂ€r. Nu vill de ha mer info, och dĂ„ finns det tvĂ„ sĂ€tt… Det ena kĂ€nns inte alls aktuellt, men det andra funkar mentalt. De vill att jag svĂ€ljer en kamera som sedan Ă„ker runt och fotar i kroppen i 8 timmar. Jag vet inte, först fick jag panik men nu försöker jag se det som lite coolt. Ska verkligen försöka svĂ€lja den dĂ€r saken. Och nej man behöver inte leta rĂ€tt pĂ„ den. Alla bilder skickas till ett bĂ€lte under de 8 timmar den fotar. Sen Ă€r kameran förbrukad.


KĂ€lla: Given Imaging

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “8-timmars jakten”

 1. Det här sa Linda den 20 mars, 2010 klockan 9:49 1

  NĂ€ vad hĂ€ftigt. Det skulle jag gĂ€rna ha gjort. Jag har inga problem med att svĂ€lja saker sĂ„…

  Jag har problem med att svÀlja p-piller! Det Àr ju yttetpytte, det hör Àr ett monster.
 2. Det här sa @nnie den 20 mars, 2010 klockan 9:58 2

  Coolt…! Helt sjukt ju… men som sagt det kan vĂ€l vara ett bra alternativ för att fĂ„ nĂ„n koll pĂ„ grejjerna… 🙂

  Ja de skulle skriva en remis sÄ vi fÄr se nÀr det blir. Jag ska göra allt i min makt att fÄ ner den lilla prylen.
 3. Det här sa Camilla den 20 mars, 2010 klockan 18:29 3

  NĂ€men… det dĂ€r lĂ€t ju inte kul… Men vanlig gastroskopi lĂ„ter ju Ă„ andra sidan inte heller sĂ„ kul. Som att vĂ€lja mellan pest och kolera.

  Vanlig gastro via munnen gjorde de i fredags, nu ville de gĂ„ andra vĂ€gen. Det ville inte jag! Ärligt talat sĂ„ kĂ€nns det som en planerad vĂ„ldtĂ€kt. DĂ„ kĂ€nns den hĂ€r kameran mer uthĂ€rdlig.
 4. Det här sa Linda den 21 mars, 2010 klockan 20:23 4

  P-piller.. hahah… dom slinker ju ned utan att man mĂ€rker dom ju.

  OK OK jag har faktiskt lÀrt mig svÀlja Alvedon utan att dela dem nu och P-piller utan vatten. SÄ kanske har jag en chans.