Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Misstag

Skrivet av den 20 mars, 2010 i Ditt och datt

Höll pĂ„ att ta livet av mig, skulle ju inte handla sĂ„ mycket. Men jag ville ju laga de dĂ€r kikĂ€rtsbiffarna sĂ„ en liiiiten promis till Medis skulle jag vĂ€l överleva tĂ€nkte jag. Jag stĂ„nkar fortfarande som ett Ă„nglok och det spĂ€nner i bröstet nĂ€r jag gĂ„r men jag hittade en mixerstav med bra effekt pĂ„ rea. 799:- Är rĂ€tt OK med visp och hacksats, hoppas den funkar bra ocksĂ„ (Återkommer till det nĂ€r jag klarar av att ta mig ut i köket för att testa den). Hade tĂ€nkt  diska nĂ€r jag kom hem, Ă€ndrade planer kan man sĂ€ga vĂ€ntar nog tills metallsmaken lagt sig.

Men jag ser verkligen fram emot dagens middag.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Misstag”

 1. Det här sa Linda den 21 mars, 2010 klockan 19:08 1

  Hur blev biffarna dĂ„? Skulle frĂ„ga redan i gĂ„r, men din sida Ă€r nog sĂ„ grafiktung för att jag ska orka vĂ€nta pĂ„ det mobila bredbandet. Är kanske lite stressad men lĂ€sa gĂ„r fint. Men att vĂ€nta för att kommentera ids jag inte. SĂ„ jag sparar kommenterandet tills jag Ă€r hemma med min fiberlina igen.

  Oj oj…kanske ska ge mig lite tid och i alla fall optimera bilderna lite 😉
  Hahah hade du lĂ€st min Twitterruta hade du sett att M slĂ€ngde mat för första gĂ„ngen pĂ„ 10 Ă„r. Inge vidare med andra ord 😉
 2. Det här sa Linda den 21 mars, 2010 klockan 20:22 2

  Oj det sÄg jag inte. Inget vi fÄr receptet pÄ bloggen med andra ord.

  Haha nĂ€ om ni inte vĂ€ldigt gĂ€rna vill det sĂ„ klart 😉

  vi avstĂ„r gĂ€rna…

  Ska testa nĂ„got annat spĂ€nnande nĂ„gon annan dag. M Ă€r tveksam…;-)