Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Sömnlös i Stockholm del 2

Skrivet av den 7 januari, 2010 i Negativ

OK Nu får jag delvis skylla mig själv. För jag sov VÄÄÄLDIGT länge igår.  Jag är helt uppåt väggarna när det gäller dygnsrytmen.  Sen snurrar tankarna när jag SKA sova, och det kan jag inte göra något åt själv. Det ser inte ut som om det kommer bli en lösning på det idag heller så det blir tydligen fler sömnlösa nätter. Precis samma visa som för några nätter sedan, förutom att jag nu hade näsblod och då blev irriterad och dessutom låg och småhostade.  Är osäker på hur mycket jag sovit över huvudtaget då jag minns i stort sätt hela natten. Men dåsat lite har jag nog gjort.  Hoppas jag, annars går jag nog på energin från att ha sovit så länge igår. Jag tror inte det här är bra fysiskt (magsyrevarning),  så jag måste få ordning på det som river i mina tankar på nätterna. Jag vill ha kontroll på tillvaron ASAP.

9 har sagt sitt

9 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Sömnlös i Stockholm del 2”

 1. Det här sa Carina den 7 januari, 2010 klockan 11:07 1

  Usch jag vet PRECIS hur det känns. Hade många sömnlösa nätter förra hösten när vi var mitt uppe i flyttplanering med husförsäljning och leta ny bostad, gräsligt jobbigt!
  Tror det är så att man måste få rätsida på det man grubblar över, börja i den delen så ska du se att det blir bättre nattsömn också 🙂

  Det jobbiga är ju att det inte är jag själv som kan påverka just det jag grubblar över. I alla fall inte ensam, och den som kan håller sig undan känns det som.
 2. Det här sa Linda den 7 januari, 2010 klockan 14:12 2

  Usch då – sånt är jobbigt. Hoppas det rättar till sig. Du får försöka vrida dygnet rätt under helgen.

  Tyvärr handlar det nog om lite tyngre grejer än bara ett felvridet dygn.
 3. Det här sa Carina den 7 januari, 2010 klockan 21:18 3

  Nejdå, inte alls!
  Men du Cia detta passar nog dig kanonbra, 45 minuter är som 6 timmars sömn…tror jag, googla och hitta en massa fakta vettja!

  isopod
  Ja lite floating kanske skulle vara något.
  En egen i-sopod i badrummet till och med?
  Det vore nog grejer det! 😉

  Skulle verkligen vilja testa i alla fall.
  Men ett vanligt bad med lite Lushprylar går faktiskt inte av för hackor det heller 😉

 4. Det här sa Linda den 7 januari, 2010 klockan 22:43 4

  Det blev först måstena och sedan datorn. Och nu blev det BRA!!! Bilden? Näe.. den får du se imorgon. Såvida du inte tjuvkikar ”inne” hos mig. 🙂

  Kanske ska vara busig och tjuvkika. Man mår bra av busihet 😉 Fast jag gillar att se fram emot saker också 😉
 5. Det här sa Kia den 8 januari, 2010 klockan 0:59 5

  Ojojoj! Då har du nog missat många bra låtar – pianomusik som är så vackert!

  Musiksmak är subjektiv, så jag vet inte jag.
  Men tror jag skulle dåndimpa om någon spelade enbart för mig 😉
 6. Det här sa smäm den 8 januari, 2010 klockan 1:34 6

  låter inte kul 🙁 ta hand om dig och hoppas att det ordnar sig. kram

  Sov bättre i natt. Försov mig i morse men var bara 5 min sen till jobbet.
  Men det betyder i alla fall att jag fick sova 🙂
 7. Det här sa Camilla den 8 januari, 2010 klockan 17:55 7

  Usch, det är jobbigt att komma i otakt. Jag har själv såna perioder. Nu de senaste 2 nätterna har jag sovit 5-6 timmar/natt och det är alldeles för lite för mig. Skönt att jag har sovmorgon i morgon.
  Och det där tipset som du skrev om till mig angående att man kan surfa ändå på jobbet genom någon annan server, förstod jag ingenting av… Är det något man kan googla fram och koppla upp sig på?

  Det löser sig ju alltid. Har beskrivit lite närmare inne hos dig 😉
 8. Det här sa Anne den 8 januari, 2010 klockan 20:56 8

  Vi kanske ska tjöta nattetid då? Jag ligger och snurrar som en propeller och tankarna är etter värre. Tack, för dina inlägg hos mig. Jag vet faktiskt inte om jag älskar min mor alla gånger men jag finns där som jag alltid gjort och JA!! Mor och dotter relation kan vara nog så jobbigt. Kram

  Ja egentligen borde jag jobba nattetid även om det sägs att det inte är bra för kroppen. Jag tycks ju i alla fall vara vaken då. 😉

  Återigen förstår jag vad du menar, jag har nog sagt någon gång att om hon inte var min mor så vet jag inte. Men det är något genetiskt som i alla fall gör att jag älskar mamma väldigt mycket. Vare sig jag vill eller inte alla gånger.

 9. Det här sa Vivianne den 8 januari, 2010 klockan 23:46 9

  Sköt om dig! Styrkekramar!

  Det kommer lösa sig med sömnen… Sov hur bra som helst i natt. Försov mig till och med 😉