Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Så ska jag då till slut…

Skrivet av den 9 januari, 2010 i Ditt och datt

… gå och se New Moon. Shoppade biljett för att gå på matiné imorgon när M är ute och försöker bryta benen i backen. Liten biograf, men det funkar. Jag har liksom hållit mig från att gå då jag inte riktigt tycker om boken. Men jo jag tänker ju se Eclips och Breaking Dawn som är favoritböcker, så då är det väl lika bra att ha sett den här också!?

newmoon

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Så ska jag då till slut…”

  1. Det här sa LILIJA.COM den 9 januari, 2010 klockan 1:44 1

    Ja, det är lika bra. Den är inte så bra som första filmen, men man måste ju ändå ha sett den 🙂

    Puhhh rätt beslut alltså?! 😉
  2. Det här sa Linda den 9 januari, 2010 klockan 11:14 2

    Ha det så mysigt i biomörkret.