Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

M & S mina skibums

Skrivet av den 6 januari, 2010 i Ditt och datt

Jorå så att… S har lurat M att åka skidor. Ett försök i Flottsbrobacken och sedan har M shoppat allt utom pjäxor, dem lånar han fortfarande av S. Själv är jag livrädd för backar och tycker inte om snö och kyla. Vill inte slösa min semester på att vara kall! Men jag blev lite nostalgisk när de pratade (Vi käkade middag på Texas Longhorn idag så att M skulle få ”after ski öl” 😉 ). För jag har faktiskt tyckt om att åka skidor, i alla fall i fjällen.  Men det tog min ex-make ur mig så nu är jag bara rädd. Men jag vet att jag blev bekväm först när jag fick mina fina vita Salomon SX-71. Varför finns det inte pjäxor som öppnas bakåt längre? Kanske spelar det ingen roll för det är ju tveksamt om jag någonsin kommer att stå i en backe igen.  Jag har dock lärt mig att aldrig säga aldrig.

Någon som vet vart jag kan få tag på nostalgipjäxor?
Storlek 39.  Så ska jag ta en sväng i barnbacken i alla fall.

sx71

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “M & S mina skibums”

 1. Det här sa Steffe70 den 6 januari, 2010 klockan 23:26 1

  Totti frotti, ett par gamla hedliga Salomon. Själv hade jag ett par Sx70, dem absolut varmaste och bekvämaste skor som funnits. Fanns dock lite prestanda att önska, man stod ju rakt upp och ner. Vaddå luta sig framåt… :mrgreen: 😆 Bästa svängen högarängen… ps. dalskidan älskling

  Ja du har inte ett par 39or liggandes? 😉
 2. Det här sa M den 6 januari, 2010 klockan 23:52 2

  Dalskidan ja….vad fan ska man göra med den? Trycka eller?

 3. Det här sa Steffe70 den 6 januari, 2010 klockan 23:56 3

  Jepp, det har du ju kämpat med halva dagen. :mrgreen:

  Ahh det var M som var ”Älskling” 😉
 4. Det här sa M den 7 januari, 2010 klockan 0:31 4

  Aha…ja det är mycket nu…Man är ju man så en sak i taget 🙂

 5. Det här sa Carina den 7 januari, 2010 klockan 9:46 5

  blocket, kolla där vettja, brukar finnas det mesta.
  Annars får du gå på såna ställen hemma där man får sälja sina egna privata grejer, testa kan man ju alltid!

  Hahaha nja så sugen är jag inte på att frysa baken av mig att jag verkligen börjar söka själv.
 6. Det här sa Camilla den 8 januari, 2010 klockan 17:53 6

  Nej, glöm genast de där tankarna. Du ska ju komma och fika eller äta sushi hos mig medan M fryser i backen.

  Hahaha ja det låter faktiskt mycket mysigare