Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

M & S mina skibums

Skrivet av den 6 januari, 2010 i Ditt och datt

JorĂ„ sĂ„ att… S har lurat M att Ă„ka skidor. Ett försök i Flottsbrobacken och sedan har M shoppat allt utom pjĂ€xor, dem lĂ„nar han fortfarande av S. SjĂ€lv Ă€r jag livrĂ€dd för backar och tycker inte om snö och kyla. Vill inte slösa min semester pĂ„ att vara kall! Men jag blev lite nostalgisk nĂ€r de pratade (Vi kĂ€kade middag pĂ„ Texas Longhorn idag sĂ„ att M skulle fĂ„ ”after ski öl” 😉 ). För jag har faktiskt tyckt om att Ă„ka skidor, i alla fall i fjĂ€llen.  Men det tog min ex-make ur mig sĂ„ nu Ă€r jag bara rĂ€dd. Men jag vet att jag blev bekvĂ€m först nĂ€r jag fick mina fina vita Salomon SX-71. Varför finns det inte pjĂ€xor som öppnas bakĂ„t lĂ€ngre? Kanske spelar det ingen roll för det Ă€r ju tveksamt om jag nĂ„gonsin kommer att stĂ„ i en backe igen.  Jag har dock lĂ€rt mig att aldrig sĂ€ga aldrig.

NÄgon som vet vart jag kan fÄ tag pÄ nostalgipjÀxor?
Storlek 39.  SÄ ska jag ta en svÀng i barnbacken i alla fall.

sx71

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “M & S mina skibums”

 1. Det här sa Steffe70 den 6 januari, 2010 klockan 23:26 1

  Totti frotti, ett par gamla hedliga Salomon. SjĂ€lv hade jag ett par Sx70, dem absolut varmaste och bekvĂ€maste skor som funnits. Fanns dock lite prestanda att önska, man stod ju rakt upp och ner. VaddĂ„ luta sig framĂ„t… :mrgreen: 😆 BĂ€sta svĂ€ngen högarĂ€ngen… ps. dalskidan Ă€lskling

  Ja du har inte ett par 39or liggandes? 😉
 2. Det här sa M den 6 januari, 2010 klockan 23:52 2

  Dalskidan ja….vad fan ska man göra med den? Trycka eller?

 3. Det här sa Steffe70 den 6 januari, 2010 klockan 23:56 3

  Jepp, det har du ju kÀmpat med halva dagen. :mrgreen:

  Ahh det var M som var ”Älskling” 😉
 4. Det här sa M den 7 januari, 2010 klockan 0:31 4

  Aha…ja det Ă€r mycket nu…Man Ă€r ju man sĂ„ en sak i taget 🙂

 5. Det här sa Carina den 7 januari, 2010 klockan 9:46 5

  blocket, kolla dÀr vettja, brukar finnas det mesta.
  Annars fÄr du gÄ pÄ sÄna stÀllen hemma dÀr man fÄr sÀlja sina egna privata grejer, testa kan man ju alltid!

  Hahaha nja sÄ sugen Àr jag inte pÄ att frysa baken av mig att jag verkligen börjar söka sjÀlv.
 6. Det här sa Camilla den 8 januari, 2010 klockan 17:53 6

  Nej, glöm genast de dÀr tankarna. Du ska ju komma och fika eller Àta sushi hos mig medan M fryser i backen.

  Hahaha ja det lÄter faktiskt mycket mysigare

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?