Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Sömnlös i Stockholm

Skrivet av den 4 januari, 2010 i Ditt och datt

Jag var riktigt duktig igår när det gäller att gå och lägga mig i tid. 23:30. på det!

Men tyvärr så snurrade det tankar i huvudet värre än en svärm med mördarbin så klockan tickade på, sängen blev varm, axeln började värka och nacken hittade ingen bra liggställning. Klockan 03:00 hör jag hur backupen snurrar igång på servrarna. Paniken stiger jag vet ju vad klockan är när de snurrar igång.

Kliver upp och går ut i köket. Har hört att varm mjölk ska vara bra, men fy vad äckligt. Det blev varm Oboj istället. Går och lägger mig igen, Nicke kryper ner bredvid mig vilket är avslappnande. Tankarna snurrar och kroppen är spänd. Ligger så någon timme till. Vid 05:00 är paniken ett faktum ska jag inte få sova alls i natt? Kliver upp bäddar om med överkastet vikt som en extra hög och hård kudde, bäddar sitt ställning med en kudde som stöd för den brutna axelsidan. Dåsar till sist då ringer väckarklockan 06:30. Desperat snoozar jag idag var tionde minut till 07:30 behöver varenda sekund av sömn.

Drogar nu Coca Cola. Sockret håller mig uppe men jag kraschar väl i eftermiddag.

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Sömnlös i Stockholm”

 1. Det här sa Sara - En dalkulla i Österrike den 4 januari, 2010 klockan 13:25 1

  SV. Ja de funkar att skicka ner 🙂 men frakten kommer säkerligen bli dubbelt så dyr och sen är vi inneboende så vi har ingen direkt adress just nu. Men de finns säkert koppel där nere, har kikat men inte så noggrant 🙂

  Lycka till då. Som jag brukar säga, man får vad man betalar för 😉
 2. Det här sa LILIJA.COM den 4 januari, 2010 klockan 13:55 2

  Nämen fy. Hatar såna nätter! Speciellt då man måste jobba tidigt dagen efter & verkligen måste gå upp tidigt 😈

  Ja kraftigt hat… Måste hålla mig vaken i kväll så att jag inte vaknar mitt i natten istället. Hua Befinner mig i helvetet på jorden.
 3. Det här sa Linda den 4 januari, 2010 klockan 17:34 3

  Usch då. Men se det positivt. Ikväll lär du sova gott istället.

  Ja det hoppas jag verkligen, klrara inte en till dag som idag.
 4. Det här sa Mysecretwindow.se » Sömnlös i Stockholm del 2 den 7 januari, 2010 klockan 10:45 4

  […] själv. Det ser inte ut som om det kommer bli en lösning på det idag heller så det blir tydligen fler sömnlösa nätter. Precis samma visa som för några nätter sedan, förutom att jag nu hade näsblod och då blev […]