Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Hur enkelspårig är min hjärna?

Skrivet av den 3 januari, 2010 i Den motvillige motionären,Pryllebb

rvl_wfitplus

Så var det dags att fundera på Wii igen. Så klar med Wii fit PLUS. Sist jag bloggade om det var den 6e Januari förra året. Fattar inte hur allt upprepar sig. Jag kan ju nästan sluta blogga! Fast nu ligger det liiiite närmare till hands att bli verklighet, priset har ju faktiskt rasat på ett år. Kanske ska jag ge det en chans i år? Annars får jag väl återkomma i början av januari nästa år 😉

Nu har jag precis mumsat i mig två kanelbullar. Size Zero var det? Eller hur var det nu?

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Hur enkelspårig är min hjärna?”

 1. Det här sa Camilla den 3 januari, 2010 klockan 22:13 1

  Ja, men jag vill OCKSÅ ha! Däremot bloggade jag inte om det för ett år sedan, så då har jag ett år till på mig att fundera va? Men jag vill! Wii Fit Plus har jag inte hört om – bara Wii Fit. Måste kollas.

  Hahah ja då har du ett års betänketid. Jag vill också väldigt mycket. FUnderar starkt på att gå upp till Webhallen vid jobbet imorgon och shoppa. Helt galet. Jag brukar tröttna på spel. Men kanske ska jag inte se på det här som något spel. M tänker tvinga upp mig till Kungsberget för han vill vill åka utförs. Det vill inte jag. Men kanske när man är så nära så kan vi fika, käka sushi eller nåt åt det hållet?
 2. Det här sa Linda den 3 januari, 2010 klockan 22:30 2

  jag försökte vinna ett wii.. men det gick tydligen inte..

  Nä jag får nog köpa i så fall.
 3. Det här sa Sara - En dalkulla i Österrike den 4 januari, 2010 klockan 0:00 3

  SV. Hehe jo men de tar tid att få hem det också 😛 och jag flyttar tillbaka till Österrike på fredag, så då hinner jag inte få hem det tyvärr innan det bär av neråt igen! Och där nere finns de inte heller långa smala.

  Beställ kopplet ner till Österrike. Jag vet att posten funkar där med. Eller kanske hitta en lädershop i Österrike.
 4. Det här sa Camilla den 4 januari, 2010 klockan 19:31 4

  Ja, men självklart! Hör av dig/er om ni kommer hit. Jag vill gärna ta en sushi med dig och så måste du ju träffa prinsessan Saga. 🙂
  Du är så välkommen! 🙂

  Coolt ska ha det i åtanke.