Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Puh sÄ var det dags igen

Skrivet av den 2 januari, 2010 i Ditt och datt

Redan förra Ă„ret kontemplerade jag över Victorias hemligheter. Ytterligare ett Ă„r har hon lyckats hĂ„lla sin hemlighet, för jag Ă€r inte ett kilo nĂ€rmare size Zero. Fast det var ju inte mĂ„let dĂ„ heller. Och jag började faktiskt cykla det kom en lite olycka i vĂ€gen bara 😉 I Ă„r mĂ„ste jag alltsĂ„ cykla dubbelt sĂ„ mycket som jag borde ha cyklat förra Ă„ret. Eller Ă€r det verkligen rĂ€nta pĂ„ motion? Jag lĂ€ngtar i alla fall pĂ„ att snön ska försvinna och det Ă€r inte för att jag ett Ă„r senare plötsligt blivit tokig och nu inbillar mig att jag kan gĂ„ till jobbet iklĂ€dd nĂ„gon av kreationerna, nej inte ens sĂ„ galen att jag tror att det skulle gĂ„ Ă€ven om jag helt plötsligt blivit den dĂ€r nollan. Men cykeln vill ut och luftas och det blir INTE nu i halkan. Det rĂ€cker med en bruten axel per livstid och till och med det Ă€r för mycket. Vi fĂ„r vĂ€l se nĂ€sta Ă„r 😉

victoriassecret_2009]

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Puh sĂ„ var det dags igen”

 1. Det här sa Vivianne den 2 januari, 2010 klockan 22:18 1

  Tack för alla de fina bilderna, jag missade showen i Ă„r 🙂
  NÄgon size zero lÀr det inte bli hÀr heller, men förhoppningsvis en liten shape up i alla fall.
  Söta missar du har! Jag har oxĂ„ tvĂ„, men de Ă€r lite mera bonniga av sig…
  God fortsÀttning pÄ det nya Äret!

  Jag kan ju inte skryta med att ha tagit just dessa sjÀlv. De Àr sÄ stulna pÄ nÀtet. Hoppas jag inte fÄr nÄgon arg fotograf efter mig.

  Lite ”shape up” kĂ€nns motiverat och rimligt 😉

  Ja vĂ€rldens finaste katter tvĂ„ tvĂ€ttĂ€kta ”brats”

  God fortsÀttning sjÀlv.

 2. Det här sa Linda den 3 januari, 2010 klockan 0:04 2

  Jösses.. jag kan inte ens skylla pĂ„ en bruten axel. För inga av dessa kreationer kan jag klĂ€ mig i idag…Vad ska jag skylla pĂ„.. barnafödande? – nĂ€e, det Ă€r sjĂ€lvförvĂ„llat. Brist pĂ„ trĂ€ning? – samma sak. För god mat?- ok. vem lagar den om inte jag sjĂ€lv??? Jag skyller pĂ„ att jag Ă€r en LIVSNJUTARE. Det funkar… haha…

  Ähhh Ă„lder Ă€r annars en bra ursĂ€kt ocksĂ„. Men jag har sett dig och vet att du visst skulle passa bra i en sĂ„na hĂ€r kreation. OK du Ă€r inte pĂ„ grĂ€nsen till anorexi eller sĂ„ dĂ€r valpigt tonĂ„rstunn, men du Ă€r snygg!

  Thanx…men en liten Shape Up skulle inte skada hĂ€r med. Kanske nĂ„t man skulle roa sig med under vĂ„rkanten?? *funderar om jag ids och har motivationen*

  Ja motivationen Ă€r ju det knepigaste att fĂ„ till 😉

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?