Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Puh så var det dags igen

Skrivet av den 2 januari, 2010 i Ditt och datt

Redan förra året kontemplerade jag över Victorias hemligheter. Ytterligare ett år har hon lyckats hålla sin hemlighet, för jag är inte ett kilo närmare size Zero. Fast det var ju inte målet då heller. Och jag började faktiskt cykla det kom en lite olycka i vägen bara 😉 I år måste jag alltså cykla dubbelt så mycket som jag borde ha cyklat förra året. Eller är det verkligen ränta på motion? Jag längtar i alla fall på att snön ska försvinna och det är inte för att jag ett år senare plötsligt blivit tokig och nu inbillar mig att jag kan gå till jobbet iklädd någon av kreationerna, nej inte ens så galen att jag tror att det skulle gå även om jag helt plötsligt blivit den där nollan. Men cykeln vill ut och luftas och det blir INTE nu i halkan. Det räcker med en bruten axel per livstid och till och med det är för mycket. Vi får väl se nästa år 😉

victoriassecret_2009]

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Puh så var det dags igen”

 1. Det här sa Vivianne den 2 januari, 2010 klockan 22:18 1

  Tack för alla de fina bilderna, jag missade showen i år 🙂
  Någon size zero lär det inte bli här heller, men förhoppningsvis en liten shape up i alla fall.
  Söta missar du har! Jag har oxå två, men de är lite mera bonniga av sig…
  God fortsättning på det nya året!

  Jag kan ju inte skryta med att ha tagit just dessa själv. De är så stulna på nätet. Hoppas jag inte får någon arg fotograf efter mig.

  Lite ”shape up” känns motiverat och rimligt 😉

  Ja världens finaste katter två tvättäkta ”brats”

  God fortsättning själv.

 2. Det här sa Linda den 3 januari, 2010 klockan 0:04 2

  Jösses.. jag kan inte ens skylla på en bruten axel. För inga av dessa kreationer kan jag klä mig i idag…Vad ska jag skylla på.. barnafödande? – näe, det är självförvållat. Brist på träning? – samma sak. För god mat?- ok. vem lagar den om inte jag själv??? Jag skyller på att jag är en LIVSNJUTARE. Det funkar… haha…

  Ähhh ålder är annars en bra ursäkt också. Men jag har sett dig och vet att du visst skulle passa bra i en såna här kreation. OK du är inte på gränsen till anorexi eller så där valpigt tonårstunn, men du är snygg!

  Thanx…men en liten Shape Up skulle inte skada här med. Kanske nåt man skulle roa sig med under vårkanten?? *funderar om jag ids och har motivationen*

  Ja motivationen är ju det knepigaste att få till 😉