Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Wii dyrare än gymkort.

Skrivet av den 6 januari, 2009 i Den motvillige motionären,Kattifnattarna,Pryllebb

myskatifnattarna

Jo det blir ju lätt så att rumpan fastnar i sängen lite extra så här när man har ”jullov”, kolla in missarna! Eller vaddå fastnar lite extra? Min bak gillar sängen så enkelt är det, ska inte alls skylla på jullovet. MEN just nu vill jag verkligen inte att det ska vara så här kallt och ogästvänligt ute, jag vill myscykla. Bara den tanken känns lite bizarr för det är ju motion! OK M försöker motivera mig med ett tio gångerskort på gym vilket jag närstan blir gråtfärdig av. Men leka lite kan jag ju tänka mig så leka och spela spel medans pulsen går upp och svetten rinner vore kanske något? Har surfat runt lite och kollat in Nintendo Wii med balansplatta både nytt och på begagnatmarknaden. Men vem lurar jag egentligen? Det blir dyrare att köpa en Wii som samlar damm än ett gymkort. Väldigt plastigt spel och trist grafik ska det verkligen motivera mig? Wii Sports kanske… Nä jag får nog fundera vidare ett tag till tills det kommer något nytt och revelutionerande som jag kan fundera på. Kanske har det hunnit bli vår och jag får ge mig ut och trampa på en cykel IRL istället för virituell sport. Fast pryllebben i mig tycker fortfarande att det vore trevligt med en dammsamlande konsol… Fan vilken velpotta jag är!

wii

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Wii dyrare än gymkort.”

 1. Det här sa Linda den 6 januari, 2009 klockan 22:19 1

  Vi skulle köpa xbox 360 om vi köpte nån konsol.. men det ska vi inte!

  Heheh Ja Ms och mitt favvospel (Project Gotham Racing 2) finns bara för xbox. Där vi kunde köra mot varandra i massor med världsstäder. Stockholm är ett exempel. Lite coolt var det att jag kört i Moskva och kände igen mig när jag sedan åkte dit IRL. Vi köpte dock PS3 mycket för att då fick vi DVD och BlueRayspelare i ett tillsammans med konsolen.
 2. Det här sa Sofie den 7 januari, 2009 klockan 12:23 2

  Ja, vad har jag fått… vet inte riktigt vad det heter. Men i höstas fick jag ett Nintedo DS av älsklingen och i julklapp fick jag en spelkasett som man sätter in ett minneskort i. På internet kan man hitta DS-spelen 😈 som man sen sparar på minneskortet via datorn och sen är det bara att spela på sin DS 😀

  OK du har fått en fulspelsadapter .
  Tittar bort och låtsas att jag inte läst detta.
 3. Det här sa Malin den 7 januari, 2009 klockan 13:19 3

  Jag ska tala om för dig att Ludwig vet inte hur man kommunicerar innan kaffet. Han har glömt bort hur man pratar och det blir bara bröl och konstiga stånk när han öppnar munnen. Han gör de mest hemliga sakerna också.. :S

  Låter konstigt likt M.
  Även om de mest hemliga sakerna är något som i alla fall undgår mig.
 4. Det här sa Jonas den 7 januari, 2009 klockan 17:23 4

  Jag tycker Wii har varit värt varenda spänn… Vi gav dyrt för vårt Wii, med chip och allt 5.500:- och sen Wii Fit 1100:- (Svindyrt)
  Det borde vara billigare idag… men jag håller med dig om grafiken… ska man ha grafik ska man satsa på PS 3, men det går väl inte att chippa. 🙁
  Men det är ju gamla pengar nu, som min fru skulle ha sagt. 😉

  Ha det gott…! 😆

  2700 för o-chippad Wiikonsol direkt i butik och 950 för Wii fit. Så jo lite billigare kan man komma undan. Andrahandsmarknaden har nog inte fattat att det gått ner… när jag kollade på Blocket var det dyrare än nytt 🙂

  Jo din fru är inte så dum hon… Gamla pengar är inget att gräma sig över.

 5. Det här sa Jonas den 7 januari, 2009 klockan 17:29 5

  Sv: Jag har haft det likdant i nåt års tid, piss att gå till jobbet. Det gör mig både glad och irriterad att sluta på jobbet. 😀

  Reinfeldt och hans gossar har ju misslyckats totalt!

  Förstår precis hur du menar som sagt just nu är jobbet ett stort stressmoment jag trivs med det jag gör ibland älskar jag det men ett chefsbyte skulle inte göra så värst ont (detta kommer dock inte att hända).

  Reinfeldt och grabbarna har gjort mycket rätt också, även om sjukförsäkringsförändringen är galen. Lustigt att de alltid får en lågkonjunktur på halsen då får de ju mer motvind att jobba i.

 6. Det här sa Mysecretwindow.se » Hur enkelspårig är min hjärna? den 3 januari, 2010 klockan 21:23 6

  […] var det dags att fundera på Wii igen. Så klar med Wii fit PLUS. Sist jag bloggade om det var den 6e Januari. Fattar inte hur allt […]