Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Mer jul

Skrivet av den 25 december, 2009 i Pryllebb

Var hos Ms mamma idag och minns ni vad jag önskade mig? Fick en av klapparna av M och hans mamma. SĂ„ just nu hĂ„ller jag pĂ„ att mata den full med ljudböcker och sĂ„ har mina gamla CD-skivor kommit fram. SĂ„ nu matas det Ă€ven musik. Jag som aldrig lyssnar pĂ„ musik. Men jag tror att böckerna kommer vara pĂ„ över 50 timmar totalt sĂ„ jag har lite annat att börja lyssna pĂ„ ocksĂ„ 🙂 . I morgon mĂ„ste vi köpa nĂ„got hĂ„rt och tekniknördigt till M ocksĂ„ sĂ„ han har nĂ„got att pilla pĂ„ 😉

nano_5g_twilight

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Mer jul”

 1. Det här sa smĂ€m den 25 december, 2009 klockan 21:58 1

  klockrent 🙂 du har ocksĂ„ varit snĂ€ll ser jag! god jul! krams

  Ja jag mÄste ha varit fantastiskt snÀll.
 2. Det här sa Linda den 25 december, 2009 klockan 23:58 2

  sĂ„ bra… julen ska löna sig…

  Jag hĂ„ller ocksĂ„ pĂ„ tekniknörda – eller vad man ska kalla det… haha… roligt med roliga klappar…

  Jag fÄr alltid fantastiska julklappar. M Àr hemskt bra pÄ att köpa helt rÀtt till mig. Han Àr nog den enda mÀnniskan som faktiskt lyckas med det. Varken mina förÀldrar, slÀktingar, bÀsta vÀnner klarade av det och ex maken var usel. Men M han Àr bara bÀst!

  jag tÀnker inte anvÀnda bamboon istÀllet för musen. Bara nÀr jag ritar. och av vad jag testat sÄ kommer vi komma bÀst överens om vi kör som jag gjort tidigare. Först tecknat bilden med tusch, scanna och sÄ fÀrglÀgga/skugga i datorn. Det var sjukt mycket lÀttare med fÀrg och skuggning med penna. DÀremot tyckte jag inte sjÀlva tecknandet var nÄn större skillnad. Blev snyggare med tusch. Fast jag antar att det Àr en vanesak det med.

  Jag fick inte alls till det med ”penna och platta”

  Ja, visst Àr snapsglasen söta. Dom Àr handmÄlade sÄ inget som fÄr köras i diskmaskinen.. Vi har en stoooor fruktskÄl i samma serie. JÀttefin. Dock aningen stor sÄ den fÄr bara komma fram ibland.

  Tja vi har ju ingen diskmaskin sĂ„ det hade inte gjort nĂ„got 😉 Super söta var de verkligen.
 3. Det här sa C a m i l l a den 26 december, 2009 klockan 8:00 3

  OH, grattis! Du kommer inte att kunna vara utan den sedan. Vilken fĂ€rg blev det? 🙂
  Kram!

  Hahah ja men du vet ju att jag och musik inte Àr lika sjÀlvklara som du och musik.
  Det blev en svart (Som Àr lite mer Ät grafitgrÄhÄllet) Jag gillar diskreta saker.
 4. Det här sa Katja den 26 december, 2009 klockan 11:15 4

  skönt med en ipod! Det Ă€r alltid bra att ha 🙂

  Min första Mp3 spelare nĂ„gonsin… Apples eller nĂ„gon annans. Ja sĂ„ vi fĂ„r vĂ€l se.
 5. Det här sa Linda den 26 december, 2009 klockan 13:52 5

  Det smakar ju som sockrad frukt helt enkelt
 lite som godis


  Ja fast jag har aldrig riktigt gillat socker… SĂ„ kanske Ă€r det det. Men jag skulle kunna kandera frukten bara för att det blir sĂ„ vackert.
 6. Det här sa yasmine modell och mamma den 26 december, 2009 klockan 14:27 6

  Ljudböcker Àr kanon nice, spec att lyssna pÄ nÀr man ska koppla av el sova kram

  Ja jag har tÀnkt mig att lyssna till och frÄn jobbet. Tunnelbanan Àr jÀkligt trist.

  ja verkligen nÄgot finare kunde man inte fÄtt kram

  Ja det Ă€r en julklapp jag inte kan fĂ„ 🙁 .