Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Har Apple dÄlig service?

Skrivet av den 26 december, 2009 i Pryllebb

Nu har jag inhandlat tvÄ silikonfodral till min nya fina iPod (Klicka pÄ bilden för mer info). FrÀmst för att skydda den dÄ den kommer att ligga och skava med andra saker i fickan. Men kanske ocksÄ för att sÀljaren pÄ Siba i VÀsterÄs var synerligen pÄtrÀngande om att jag skulle teckna Apples extra försÀkring å 390 kr. sleve_ipodEnligt honom tar Apple inte emot en iPod med minsta lilla skrÄma Àven om det skulle vara ett fabriksfel. Jag köper av princip aldrig extra försÀkringar, om det skulle vara fel pÄ min iPod och Apple inte tar emot den sÄ Àr det deras problem. Jag har Àn sÄ lÀnge inte köpt vare sig IPhone eller nÄgon MacBook som jag funderat pÄ. SÄ de skulle lÀtt kunna förlora en köpstark kund.

NÄja det Àr bara SibasÀljarens ord om att Apple inte sköter sig mot sina kunder, och om jag inte velat ha en iPod sÄ mycket sÄ skulle jag köpt den nÄgon annanstans Àn pÄ Siba tack vare honom. SÄ Àn sÄ lÀnge inget ont om Apple endast om Siba. Det var nÀstan att sÀljaren pratade bort den försÀljningen dÄ han till och med fick M att se rött. Men det Àr en annan historia.

Mitt nya svarta silikonöverdrag Àr i alla fall hur snyggt som helst.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Har Apple dĂ„lig service?”

 1. Det här sa Camilla den 28 december, 2009 klockan 0:10 1

  Ja, men just ja – jag mĂ„ste ocksĂ„ köpa fodral. Hade det till min förra iPod, men den var ju mer fyrkantig, sĂ„ den passar inte till den nya. Kanske ska titta efter det i morgon, dĂ„ blir det nog en runda pĂ„ stan/Valbo köpis.

  Ja jag köpte ett till 4G iPoden först för sĂ€ljaren pĂ„ Kjell & Co sa att det var samma storlek. LÖGN! Det var lika stort men placeringen av kontrollerna var fel. SkĂ€rmen Ă€r större pĂ„ 5G. SĂ„ det var bara att köpa dubbelt 👿
 2. Det här sa SmĂ€m den 30 december, 2009 klockan 0:09 2

  SÀljare ska vara hjÀlpsamma inte pÄtrÀngande. Det Àr sÄ himla avtÀndande. Snyggt med fodralet.

  Helt min Äsikt ocksÄ.
  Mmm jag hade tÀnkt mig transarent men oj vad snyggt det blev med det svarta.