Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Årets julklappar

Skrivet av den 24 december, 2009 i Ditt och datt

Heheh hÀr vÀntas det inte till efter Kalle Anka. DÄ M och jag firat jul pÄ var sitt hÄll hos vÄra mammor under flera Är sÄ brukar vi öppna varandras klappar direkt efter tolvslaget. Jag lÀt honom inte bryta denna trivsamma tradition fast vi i Är kommer fira tillsammans först hos min mamma pÄ julafton och sedan hos hans mamma pÄ juldagen. Jag kunde inte hÄlla mig mÄste bara fÄ se hans reaktion. Min reaktion vart nog Àn bÀttre, Äterigen har han klÄtt mig i att komma pÄ den perfekta julklappen!

vid_spegeln

Jaaaa för M lurade mig. För nÄgra veckor sedan gick vi i Gamla stan dÀr sÄg jag en tavla i ett fönster som jag blev vÀldigt förÀlskad i, mycket beroende pÄ de fantastiska fÀrgerna och sÄ rÄkar jag Àlska akvarell. SÄ nÀr vi gick förbi sa jag att DEN önskar jag mig. NÄgon vecka senare nÀr vi var pÄ vÀg till S sÀger M att han gÄtt förbi galleriet men att tavlan var sÄld. Jag kÀnde mig faktiskt lite ledsen av tanken dÄ jag visste precis hur glad jag skulle blivit om jag fÄtt den, det Àr MYCKET sÀllan jag faller för en tavla sÄ mycket att jag vill Àga den, senast var för sÄ dÀr en 15 Är sedan ocksÄ det en akvarell.

Det hĂ€r var verkligen en mycket speciell julklapp jag fick i Ă„r och jag blev nĂ€stan tĂ„rögd nĂ€r jag förstod vad det var. Paketets form var anledningen till att M gömt klappen sĂ„ vĂ€l i garderoben för nĂ€r han tog fram paketet förstod jag ju hur lurad jag hade blivit. Är den inte fantastiskt vacker? Den heter ”Vid spegeln”

presboxstor2_normMs present dÄ kanske nÄgon undrar. Jag hoppas och tror han blev lika glad som jag, dÄ luftballongfÀrd Àr nÄgot han tjatat om att fÄ göra under flera Är och jag har bromsat. Nu senast för att jag nog kommer behöva baxas in i korgen dÄ min arm Àr relativt obrukbar fortfarande. Men han vill ju sÄ gÀrna och jag Àlskar att flyga. Sen fick han Àven en  Rib-tur ocksÄ. Det Àr en fantastisk kÀnsla att fara fram i Stockholms skÀrgÄrd i dessa bÄtar. M fÄr vÀlja sÀlsafari eller Sandhamnstur, bÄda Àr 3 timmar ute med bÄten. Vi ska försöka pricka in en dag med lugnt vatten Àven om lite vÄgor faktiskt Àr fantastiskt skojigt.

7 har sagt sitt

7 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Årets julklappar”

 1. Det här sa C a m i l l a den 24 december, 2009 klockan 8:59 1

  Vilka fina klappar och vilken underbar överraskning till dig! Tavlan var verkligen jÀttefin! Hur stor Àr den? Lite svÄrt att avgöra av bilderna. SjÀlv fÄr jag nog vÀnta pÄ klapparna till 27/12, dÄ vi firar jul hos oss. Eller sÄ tar vi det i eftermiddag, dÄ mamma kommer hem och firar med oss.
  Kram och god jul Cia! Tack för alla roliga, fina, klockrena kommentarer hos mig under Äret som gÄtt

  Storleken gissar jag till runt 40×60 cm, VĂ€nta lĂ€ngre? Ni Ă€r galna 🙂 God Jul du med… det kommer med sĂ€kerhet fler kommentarer
 2. Det här sa Linda den 24 december, 2009 klockan 10:58 2

  Det var en vacker tavla. Vilken bra överraskning. har du avsatt nÄn vÀgg dÀr den passar bra???

  M mÄste ju ha blivit överlycklig över sina klappar.. det skulle jag blivit över sÄna klappar

  NĂ€ men den kommer fĂ„ en egen vĂ€gg, problemet Ă€r ju att vi inte har sĂ„ fint i övrigt Ă€n. Jag hoppas vi ska kunna anvĂ€nda sovalkoven nĂ€r de Ă€r klara med renoveringen dĂ„ ska den fĂ„ ”bo” dĂ€r. Jag tror han blev vĂ€ldigt glad för ballongfĂ€rden, men oroar sig lite för han har höjdskrĂ€ck 😉 Jo han blev glad, jag hade lyckats fĂ„ honom att avskriva möjligheten sĂ„ det vart en riktig överraskning.
 3. Det här sa Linda den 24 december, 2009 klockan 14:26 3

  Han fick ocksĂ„ böcker i morgonklapp.. men den riktiga ”smĂ€ller” (i ordets rĂ€tta bemĂ€rkelse) högre.. fast det blir vid niotiden ikvĂ€ll…

  Jag gissar pĂ„ en pistol för skytte 😉
 4. Det här sa Linda den 24 december, 2009 klockan 23:22 4

  RĂ€tt.. fast i kolsyrevariant… och sĂ„ var det en revolver.. bild kommer sen

  Kolsyrevariant och revolver… Jag fattar inte skillnaden men förstĂ„r ju pĂ„ din kommetnear att det Ă€r en avsevĂ€rd skillnad.
  M muttrar att ”De Ă€r inte riktigt kloka dĂ€r uppe skjuter hej vilt vid niotiden och e packade som örnar pĂ„ hembrĂ€nt”
  Ni kan kontra att Finnar Ă€r ju galna med nifen” Inte sjĂ€ra baaara riispa – packade som örnar pĂ„ hembrĂ€nt 😉 )
 5. Det här sa Linda den 25 december, 2009 klockan 1:31 5

  Haha… det Ă€r alltsĂ„ inte en riktig.. utan en luftrevolver. Revolver Ă€r alltsĂ„ en sĂ„n som Clintan har – med trumma. Pistol har magasin – sĂ„nt som poliserna har…
  Ingen av oss har kvar licenserna pĂ„ vapen – varken fin- eller grovkalibrigt. Men luftvapen fĂ„r man ju skjuta med.. sĂ„ nu har vi nĂ„t att leka med i gula huset till vĂ„ren!
  (men Ms kommentar Ă€r nĂ€stan sann.. vi hade kompisar (obs – HADE) som gick ut och sköt grovkalibrigt pĂ„ fyllan vid tolvslaget pĂ„ nyĂ„rsafton mitt i ett bostadsomrĂ„de… granne med en polis dessutom…

  Tja fast tyvĂ€rr finns nog sĂ„na galning frĂ„n Norr till söder…
 6. Det här sa C a m i l l a den 25 december, 2009 klockan 13:56 6

  Vi kunde inte vĂ€nta… och som svar pĂ„ frĂ„gan fick maken presentkort pĂ„ Team Sportia till skidor pĂ„ 500:- (nu har han totalt 1300:- dĂ€r), strumpor, presentförpackning med rakvatten, dusch och deo frĂ„n Diesel och Calles CD av mig. Av min mamma fick han presentkort pĂ„ massage han ocksĂ„ och en massa smĂ„ chokladlikörflaskor frĂ„n Anthon Berg. Han blev sĂ„ nöjd sĂ„. 🙂
  Hoppas ni har en mysig juldag. Kram frÄn jobbet.

  *ASG* NÀ jag vet hur det Àr att inte kunna vÀnta.
 7. Det här sa Steffe70 den 25 december, 2009 klockan 21:27 7

  Kreativt och ovĂ€ntat av er bĂ„da, god fortsĂ€ttning. 😛

  Jag hoppas att du slapp upplevelser, dĂ„ du helt klart ville ha nĂ„got mer handfast 😀 . God fortsĂ€ttning sjĂ€lv.