Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Detta pågår i det Ciska hemmet

Skrivet av den 25 oktober, 2009 i Bakat & smaskigt

brod

Jodå de blev goda, fast jag hade ju tänkt krydda med kummin…det glömde jag 🙁 . Nu ska M få fixa lite wraps som jag har handlat om han inte får med sig S och träna. Själv planerar jag ett bullbak ikväll också. Sen ska jag laga två par av mammas mysbyxor (Nej jag fick inte slänga dem och köpa nya, då är det inte mysbyxor längre). Sen gäller det att jag får med mig dem imorgon så att jag kan kika förbi henne efter jobbet. Det blir nog den knepigaste biten… Jag är zombiefierad på morgonen när jag ska iväg.

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Detta pågår i det Ciska hemmet”

 1. Det här sa Steffe70 den 25 oktober, 2009 klockan 19:37 1

  Du e kingen på bak. 😛

  Ja om det inte var så att bagare går upp FÖRE ottan så skulle jag nog blivit en bra sån.
  Nu får jag vara hobbybagare och göda mina vänner 😉 . Om du tar med M och tränar i veckan mutar jag med en påse bullar.
 2. Det här sa C a m i l l a den 25 oktober, 2009 klockan 20:06 2

  Pyssligt tjejen! Att baka bröd är något jag aldrig lyckas hinna med, eller prioritera kanske man ska säga… I så fall blir det kakor och sånt hos mig.
  Och jaaa, jag förstod din kommentar redan då jag skrev om förkylda Felix.. ha ha…
  Nu sitter jag på jobbet och smygbloggar lite.
  Läste också din recension om ”Bröllopsfotografen”. Jag skulle också vilja se den.
  Ha en fortsatt fin söndagskväll!

  Men det går ju så fort att baka är man bara hemma och har en ”tajmer” som piper mellan jäsningarna så tror jag själva bakningen tar ca 15 minuter, resen är ju bara väntan då man kan kolla på TV, blogga, dammsuga, tvångsgosa dem i min närvaro, eller slänga ihop bulldegen. Jag han gå och handla middag också. Brödet jäser två ggr 30 min så det finns tid. Nu blir det inte de planerade wrapsen utan soppa med nybakt bröd istället.

  Jamen jag måste ju tjata ÅT dig så att T hajar hur viktigt det är 😉

  Jo den tycker jag du ska se fast det går att vänta tills den komer på DVD/Blueray.

 3. Det här sa Linda den 26 oktober, 2009 klockan 10:55 3

  Himlar vad du bakar… kommit in i en bakperiod… innan julförberedelserna???!!

  Här förbereds inte julen. Fast jag ser fram emot den dag vi gör det.