Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Lite pinsamheter

Skrivet av den 24 oktober, 2009 i Ditt och datt

brollopsfotografenSĂ„g Bröllopsfotografen idag pĂ„ ”halvmatinĂ©”. Dessutom sĂ„g vi den i sĂ€llskap av en Ă€kta vĂ€rmlĂ€nning det fĂ„r vĂ€l anses som bonus!?
Filmen visar upp Stockholm som ett snobbtrĂ€sk och VĂ€rmland som bonnigt. Det var flera gĂ„nger filmen var sĂ„ pinsam att om jag inte suttit lĂ€ngst in i gĂ€nget sĂ„ hade jag nog rest mig och gĂ„tt Ă„t sidan. Nu gömde jag mig i Ms Ă€rm och led sĂ„ att det skrek i kroppen. Utan att förstöra för den som inte sett filmen sĂ„ Ă€r vĂ€xthuseffekten bland det vĂ€rsta i pinsamheter jag upplevt. Eller nĂ€r ”greven” kommer hem. Jag som avskyr svensk film mĂ„ste i alla fall sĂ€ga att den hĂ€r tydligen hittade hem till min humor ett par gĂ„nger och sĂ„ hĂ€nde det som aldrig hĂ€nder. Jag skrattade högt, dessutom nĂ€r ingen annan skrattade. Det mĂ„ste i alla fall tyda pĂ„ att filmen inte var helt vĂ€rdelös. Det Ă€r lĂ€tt att tro att det hĂ€r Ă€r en komedi men bĂ„de jag och M kom ut och var lite lĂ„ga, sĂ„ vi stannade till vid videobutiken pĂ„ vĂ€gen hem för att hyra nĂ„gon mĂ„brafilm. Jag kan inte sĂ€tta nĂ„gra katter för det har pendlat frĂ„n 3 katter av fem till 5 av fem. Fast just nu Ă€r det nog tre och tankarna börjar lĂ€gga sig sĂ„ vi fĂ„r vĂ€l se.

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Lite pinsamheter”

 1. Det här sa SmĂ€m den 25 oktober, 2009 klockan 12:01 1

  Den mÄste jag se!

  Ja för en gÄngs skull har maninte sett allt i trailern heller.
 2. Det här sa Steffe70 den 25 oktober, 2009 klockan 18:19 2

  Viva vĂ€rmland, eller det finns nĂ„gon ljuspunkt faktiskt. 😆

  Jag anar vilken du menar 😀 .
 3. Det här sa Linda den 26 oktober, 2009 klockan 10:56 3

  NĂ€sta film jag vill gĂ„ se Ă€r 2012. Den verkar mĂ€ktig. Fast jag Ă€r sugen pĂ„ Fame ocksĂ„…

  SjĂ€lv vill jag se Julie & Julia. Meryl Är ju expert pĂ„ att spela vansinniga kvinnor, brukar tilltala min humor.
 4. Det här sa evelina den 26 oktober, 2009 klockan 21:03 4

  ”om en gĂ„ng i frĂ„n VĂ€rmland jag tager mig en mö sĂ„ vet jag att aldrig jag mig Ă„ngrar… 😛

  Det dĂ€r mĂ„ste S ha tagit fasta pĂ„! 😉
 5. Det här sa Åsa den 27 oktober, 2009 klockan 11:47 5

  Jag gillade den skarpt! KĂ€nde igen mig i sĂ„Ă„Ă„Ă„ mycket, bĂ„de i att bo i smĂ„stad och att ”komma hem”…. Tur smaken Ă€r som baken! =)

  Jo jag gillade den ocksĂ„, men som sagt det var syng om kjell… Det kĂ€nde bĂ„de jag och M.