Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Igår vann IE över FF

Skrivet av den 2 februari, 2009 i Webbdesign

Normalt sett ser jag fördelar i både Internet Explorer  och Firefox. Eller snarare Explorer 7.0 och uppåt (Så alla som kör med 6.0 är lurade på halva webben känns det som). OK MySecretWindow är anpassad för 6.0 också, men nya fotobloggen kommer bara att funka garanterat i IE 7.0 och uppåt och Firefox.

Men igår blev jag såååå himla trött. Det var dags att sussa men jag tyckte att designen för fotobloggen var i det närmaste presenterbar. Alltså laddade jag ner temat jag byggt för att kunna lägga den på plats under den riktiga domänen och stängde ner mitt redigeringsprogramm…

DÅÅÅ ser jag att den är krashad i Firefox… jag som dubbelkollat hela tiden ända till de sista ändringarna. Eftersom redigeringsprogrammet var nedstängt kunde jag inte backa med hjälp av det. Nu visste jag inte längre vad som ställde till det. Jag hoppas verkligen att jag slipper bygga om ALLT innan jag hittar vad som gick fel.
ie_vs-ff

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Igår vann IE över FF”

 1. Det här sa Petra den 2 februari, 2009 klockan 17:58 1

  Oh no. Jag lider med dig. Det är verkligen fruktansvärt sådant där.

  Det riktigt suger kan man säga.
  .
 2. Det här sa Linda den 2 februari, 2009 klockan 19:06 2

  Det var ju det jag sa.. det kraschar i ff… hmmm… stackars dig!

  Nja det jävliga är att jag använder FF…och den har funkat fint där tills jag gjorde någon liten ändring…
  Morrrr