Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Favorit i repris?

Skrivet av den 29 januari, 2009 i Webbdesign

Dagss för svordomsvisan igen. WordPress brĂ„kar med nya fotosidan och vi kan inte för allt i vĂ€rlden förstĂ„ varför. M fĂ„r helt enkelt ominstallera hela skiten sĂ„ fĂ„r vi liksom börja om frĂ„n början för att se om den tĂ€nker vara snĂ€llare för brĂ„ka vill den helt klart göra. Design installationen som ligger under en annan domĂ€n men pĂ„ samma server funkar ju utmĂ€rkt och gör precis vad den ska. Högst förvirrande. MSW spökar för övrigt ocksĂ„ utan att vi kan sĂ€tta fingret pĂ„ vad det Ă€r. Men jag flyttar inte 1500 inlĂ€gg manuellt ett i taget inklusive kommentarer bara för att ominstallera den och fĂ„ en frĂ€sh början…Jag vĂ€grar helt enkelt!

Ja sÄ hÀr har det föresten varit pÄ jobbet hela dagen ocksÄ. Som tur Àr sÄ Àr det inte jag som stÄr förfiaxandet av CMSen dÀr för det har bara varit buggar. Det gör visserligen att mitt jobb tar 3 gÄnger sÄ lÄng tid för nÄgon annan ska in och fixa det som blir fel pga fel i CMS-systemet.

Ja sĂ„ gĂ„ INTE till vĂ„r fotoblogg just nu… allt Ă€r raderat 👿 sĂ„ hĂ€r sitter bara en tjurig Cia kvar och nynnar med Magnus och Brasse.

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Favorit i repris?”

 1. Det här sa Linda den 30 januari, 2009 klockan 15:31 1

  Ojsan.. sĂ„ irriterande… nu lĂ€r du vĂ€l sitta hela helgen med det!

  En annan ska tappa upp ett bad och ta sig ett vinglas sĂ„ jag Ă€r i lagom fin form till festen ikvĂ€ll! 🙂

  Nja slapp sitta hela helgen med just problemen. De har blivit lösta.
  Men visst tror jag att ajg kommer sitta en del med bilrutor.se i alla fall. Massor med fix… om jag inte bygger en ny ljusare template ocksĂ„
  Fast det finns ju sÄ mycket annat att göra ocksÄ.
 2. Det här sa C a m i l l a den 30 januari, 2009 klockan 22:15 2

  Surt! 👿
  Hoppas det ordnar sig…
  Kram!

  Det har redan ordnat sig…
  Det gĂ„r bra att tjuvkika nu 😉
 3. Det här sa soffie den 31 januari, 2009 klockan 18:32 3

  jobbigt nÀr det krÄnglar men ser att du skriver att det Àr fixat nu,
  ha en bra kvÀll :mrgreen:

 4. Det här sa Linda den 1 februari, 2009 klockan 16:00 4

  DĂ„ skulle jag göra ett nytt tjuvkik pĂ„ sidan.. men Ă€ven denna gĂ„ng tokhĂ€nger sig datorn nĂ€r jag klickar in mig pĂ„ den. Din fotosida och min dator gĂ„r inte ihop helt enkelt.. eller snarare fotosidan + firefox = TOTALSTOP! 😯

  Konstigt för jag anvÀnder Firefox jag med.
  .
 5. Det här sa Linda den 2 februari, 2009 klockan 13:08 5

  Ja, stryk-pÄ-tröjor har jag gjort mÄnga.. senast nu innan jul. Men den hÀr bilden tÀnkte jag lÄta trycka pÄ riktigt!

  Det Àr till att lyxa till det

  😉