Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Mysshopping

Skrivet av den 3 februari, 2009 i Hemma hos

Allt Ă€r inte ett helvete Ă€ven om det kĂ€nns rĂ€tt motig och jag gnĂ€ller en del 🙂
Hur som helst sÄ shoppade jag mig glad igÄr med ny badrumsmatta och nya limefÀrgade handdukar frÄn Himla.
himla_bambusa_handuk
Himla fina faktiskt. Hittade ingen bild pÄ mattan sÄ den fÄr jag kanske fota vid tillfÀlle för den var helt underbar.
Handukarna vart liksom bara pricken över i.

Ohhh fotobloggen funkar Ă€ven om den Ă€r lĂ„ngtifrĂ„n klar. SĂ„börjar jag kĂ€nna mig ganska nöjd med den i alla fall. Nu ska hĂ€r fotas! 😉

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Mysshopping”

 1. Det här sa Linda den 3 februari, 2009 klockan 12:48 1

  FrĂ€scht med limefĂ€rgat i badrummet… jag saknar ett fönster i badrummet. Det skulle göra mycket. Men nu Ă€r det som det Ă€r, sĂ„ det enda som gĂ„r att piffa upp rummet med Ă€r duschdraperi, matta och just handdukar!

  Ja jag har haft mörkgrÄa handdukar under massor med Är. Nu behövde jag glÀdje och fÀrg.
  Har inte heller nÄgot fönster och tycker inte om duschdraperier, dessutom Àr det för trÄngt för att piffa sÀrskillt mycket. Men jag vill hitta limefÀrgade ljus ocksÄ sÄ blir det nog finare.
 2. Det här sa Linda den 3 februari, 2009 klockan 15:33 2

  Jepp… har du inte sett att jag kollat med bĂ„de explorer och FF??!!

  Lapphelvetet? NĂ„ja…
  Faktum Ă€r att vi har jĂ€ttelite snö. Det Ă€r barmark pĂ„ vissa stĂ€llen – i skogen och pĂ„ stĂ€llen dĂ€r det har blĂ„st undan snön. Jag sa precis att TÄNK OM DET INTE skulle komma mer snö – dĂ„ kanske vi skulle ha snöfritt innan valborgs, för en gĂ„ng skull. Men jag antar att SNART kommer mĂ€ngderna börja falla… Men Ă€n sĂ„ lĂ€nge har vi mycket mindre snö Ă€n söderöver.

  Men man kan ta fina kort till fotosidan, speciellt nu nĂ€r ljuset Ă„tervĂ€nt. Vi har ju faktiskt ljust fortfarande vid half fyra pĂ„ em. SKÖNT…. (du mĂ„ste kanske komma kolla.. eller vill du vĂ€nta till det ”vĂ„ras lite”???)

  M sĂ€ger att vi fĂ„r Ă„ka dit innan midnattssolen i alla fall. 🙂
  Jag vet ju inte hur fint det Ă€r dĂ€r nĂ€r det vĂ„ras. Jag har varit sĂ„ högt upp som Hudiksvall och vĂ€nt för att hĂ€mta hem kissarna. och sĂ„ har jag ju faktiskt varit i UmeĂ„ en helg dĂ„ vi körde Group Bizarr show dĂ€r. Men annars Ă€r allt norr om Uppsala ett svart hĂ„l för mig. Men det Ă€r jĂ€ttefint dĂ€ruppe försĂ€krar M 😉
 3. Det här sa Linda den 3 februari, 2009 klockan 16:47 3

  *fnissar* NÄÄÄE.. jag fattade inte alls. 😯 :mrgreen: 😉 😉 😉 Nu Ă€r jag stött och irriterad… 😉 *not* Vi brukar underteckna vĂ„ra mail till ett par sthlm-kompisar med just ”Lapparna”!

  Puhhh hade varit jobbig om det uppstÄtt nÄgot missförstÄnd!
  Specielt som vi Stockholmare lĂ€r vara extra dryga (Jag tror det mer handlar om att viss STockholmska faktiskt lĂ„ter drygt 😉
 4. Det här sa C a m i l l a den 3 februari, 2009 klockan 20:51 4

  Att shoppa sig glad funkar nÀstan alltid för mig ocksÄ, men det var ingen nyhet för dig va?

  Det jÀvliga Àr att jag shoppar sÄ dyrt!
  SÄ jag mÄste vara försiktig.
 5. Det här sa Linda den 3 februari, 2009 klockan 21:17 5

  Egentligen har vi ingen riktig vĂ„r hĂ€r uppe.. vi har vĂ„rvinter. AlltsĂ„ i slutet av mars/och hela april. Snö och sĂ„ kommer vĂ€rmen sakta. Perfekt för skidor och korvgrillning. Maj Ă€r liksom ”brun”. Snön Ă€r borta men det har inte blivit tillrĂ€ckligt varmt för att det ska börja grönska sĂ„Ă„Ă„ mycket. Och sĂ„ PANG. Till skolavslutningen – i början/mitten av juni – Ă€r det plötsligt Grönt och blommor! Ena veckan har man typ vinterjacka och nĂ€sta tar man pĂ„ sig jeansjacka.. Eller till och med bikinin…om man förenklar det hela och drar det till sin spets, alltsĂ„. Fast inte fullt sĂ„ drastiskt, men det kĂ€nns nĂ€stan sĂ„, ibland…

  HĂ€r vet man inte men jo visst har vi lite mer vĂ„r… Det Ă€r bara sĂ„ att Ă„rstiderna hĂ„ller pĂ„ att rinna ihop till en enda grĂ„ sörja 😕 .

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?