Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Mysshopping

Skrivet av den 3 februari, 2009 i Hemma hos

Allt är inte ett helvete även om det känns rätt motig och jag gnäller en del 🙂
Hur som helst så shoppade jag mig glad igår med ny badrumsmatta och nya limefärgade handdukar från Himla.
himla_bambusa_handuk
Himla fina faktiskt. Hittade ingen bild på mattan så den får jag kanske fota vid tillfälle för den var helt underbar.
Handukarna vart liksom bara pricken över i.

Ohhh fotobloggen funkar även om den är långtifrån klar. Såbörjar jag känna mig ganska nöjd med den i alla fall. Nu ska här fotas! 😉

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Mysshopping”

 1. Det här sa Linda den 3 februari, 2009 klockan 12:48 1

  Fräscht med limefärgat i badrummet… jag saknar ett fönster i badrummet. Det skulle göra mycket. Men nu är det som det är, så det enda som går att piffa upp rummet med är duschdraperi, matta och just handdukar!

  Ja jag har haft mörkgråa handdukar under massor med år. Nu behövde jag glädje och färg.
  Har inte heller något fönster och tycker inte om duschdraperier, dessutom är det för trångt för att piffa särskillt mycket. Men jag vill hitta limefärgade ljus också så blir det nog finare.
 2. Det här sa Linda den 3 februari, 2009 klockan 15:33 2

  Jepp… har du inte sett att jag kollat med både explorer och FF??!!

  Lapphelvetet? Nåja…
  Faktum är att vi har jättelite snö. Det är barmark på vissa ställen – i skogen och på ställen där det har blåst undan snön. Jag sa precis att TÄNK OM DET INTE skulle komma mer snö – då kanske vi skulle ha snöfritt innan valborgs, för en gång skull. Men jag antar att SNART kommer mängderna börja falla… Men än så länge har vi mycket mindre snö än söderöver.

  Men man kan ta fina kort till fotosidan, speciellt nu när ljuset återvänt. Vi har ju faktiskt ljust fortfarande vid half fyra på em. SKÖNT…. (du måste kanske komma kolla.. eller vill du vänta till det ”våras lite”???)

  M säger att vi får åka dit innan midnattssolen i alla fall. 🙂
  Jag vet ju inte hur fint det är där när det våras. Jag har varit så högt upp som Hudiksvall och vänt för att hämta hem kissarna. och så har jag ju faktiskt varit i Umeå en helg då vi körde Group Bizarr show där. Men annars är allt norr om Uppsala ett svart hål för mig. Men det är jättefint däruppe försäkrar M 😉
 3. Det här sa Linda den 3 februari, 2009 klockan 16:47 3

  *fnissar* NÄÄÄE.. jag fattade inte alls. 😯 :mrgreen: 😉 😉 😉 Nu är jag stött och irriterad… 😉 *not* Vi brukar underteckna våra mail till ett par sthlm-kompisar med just ”Lapparna”!

  Puhhh hade varit jobbig om det uppstått något missförstånd!
  Specielt som vi Stockholmare lär vara extra dryga (Jag tror det mer handlar om att viss STockholmska faktiskt låter drygt 😉
 4. Det här sa C a m i l l a den 3 februari, 2009 klockan 20:51 4

  Att shoppa sig glad funkar nästan alltid för mig också, men det var ingen nyhet för dig va?

  Det jävliga är att jag shoppar så dyrt!
  Så jag måste vara försiktig.
 5. Det här sa Linda den 3 februari, 2009 klockan 21:17 5

  Egentligen har vi ingen riktig vår här uppe.. vi har vårvinter. Alltså i slutet av mars/och hela april. Snö och så kommer värmen sakta. Perfekt för skidor och korvgrillning. Maj är liksom ”brun”. Snön är borta men det har inte blivit tillräckligt varmt för att det ska börja grönska sååå mycket. Och så PANG. Till skolavslutningen – i början/mitten av juni – är det plötsligt Grönt och blommor! Ena veckan har man typ vinterjacka och nästa tar man på sig jeansjacka.. Eller till och med bikinin…om man förenklar det hela och drar det till sin spets, alltså. Fast inte fullt så drastiskt, men det känns nästan så, ibland…

  Här vet man inte men jo visst har vi lite mer vår… Det är bara så att årstiderna håller på att rinna ihop till en enda grå sörja 😕 .