Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Sparks fly

Skrivet av den 12 oktober, 2008 i Webbdesign

Fyrverkerier eller snarare avfyrningssystem har varit gÄrdagens mara. Har byggt ramverket till en sajt om ljud ljus och fyrverkerier. Fast snarare har jag fÄtt pussla ihop de delar jag fÄtt frÄn kunden. Har rÀtat ut vinklar och annat pÄ produktbilder som var sÄ dÀr frÄn början, tack och lov för Photoshop! Dessutom ska sajten vara tvÄsprÄkig sÄ det gÀllde att fÄ till det pÄ ett enkelt sÀtt.

Nu fÄr ni inte se den fÀrdig Àn dÄ den behöver fyllas pÄ av kunden med rÀtt texter till varje produkt, dessutom fick jag ta bort tjÀnste delen tillsvidare. Ni har sett loggan i tidigare inlÀgg dÄ jag skapade den för mÄnga Är sedan. Jag har föresten visat en teaser av sajten tidigare ocksÄ men nu Àr jag fÀrdig för att lÀgga upp den kodmÀssigt.

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Sparks fly”

  1. Det här sa Linda den 12 oktober, 2008 klockan 19:00 1

    Blir sĂ€kert jĂ€ttebra – du kan ju sĂ„nt dĂ€r!
    .

    Hoppas det.
    .