Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Kreativiteten vaknar… när sömnen är på väg.

Skrivet av den 10 mars, 2008 i Webbdesign

stafislogga.jpgSå var det igår natt jag låg och rullade och kunde inte somna om så mitt liv hängde på det. Då kom äntligen bilden av hur jag ska bygga nästa sajt, kunde dock inte kliva upp och börja har ju mitt ”dagjobb” att tänka på. Har nämligen fått en förfrågan om att bygga en sajt till Stafis som sysslar med Ljus, Ljud, Video och Pyroteknik. Jag gjorde företagsloggan för flera år sedan. Den finns nu på lämpliga mörka kläder för ljus- och pyrotekniker ska ju smälta in i skuggorna Stafis t-shirt(Texten lyder PYRO technician. If you see me running -try to keep up). Inspirationen till loggan var föresten tribaltatueringar (Förknippade jag med roddare) och fyrverkeripjäser. Och så S:et som naturligtvis står för Stafis. Fan jag är genialisk ibland 😉 . Att öva på falsk svensk blygsamhet kanske borde stå på agendan också. Så när jag ignorerar bloggen nästa gång kan ni gissa vad jag håller på med.

8 har sagt sitt

8 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Kreativiteten vaknar… när sömnen är på väg.”

 1. Det här sa Carina den 11 mars, 2008 klockan 7:18 1

  Okey, då gissar jag att du shoppar, rustar, broderar
  och knypplar om du blir osynlig igen 😀
  Så du är som som löser problem på nätterna du,
  här finns en till…..suck suck!

  Ha en bra dag i alla fall, trots dålig sömn 🙂

 2. Det här sa Cia den 11 mars, 2008 klockan 10:47 2

  Carina: Du vet precis vad mina stora passioner är! Framförallt brukar jag knyppla, det är så avkopplande NOT. Nej monotont arbete passar inte mig. Ja nätterna framför allt när man känner att sömnen vill övermanna en och man är ordentligt dåsig då kommer de…idéerna som man blir klarvaken av.

 3. Det här sa Linda den 11 mars, 2008 klockan 12:30 3

  haha.. dom är mer lika hönor, jag vet. men det SKA föreställa tuppar! Och han ska vara ”kärring” och gå dela ut dom (så jag antar att jag får följa med och påska även jag! – är förövrigt påskkärring på jobbet på tisdag nästa vecka. Då kommer tant häxa med sångägget så vi ska sjunga påsksånger. Jag var såååå söt ifjol!)

 4. Det här sa Cia den 11 mars, 2008 klockan 16:22 4

  Linda: Tokfina hönor är det i alla fall! Jag är helt säker på att tant häxa är helt underbar, men du vad finns det för påsksånger? Jag kommer inte på en enda… skulle vara ”♪ ♪♪ ♪ De va en kyckling som hette gullefjun…som skulle gå på promenad♪♪ ♪ ♪ ”

 5. Det här sa Charlotte den 11 mars, 2008 klockan 17:05 5

  Vad duktig du är – jättesnyggt! Du har all rätt att slå dig för genibröstet.
  Och ja, tänk så mycket man skulle hinna skapa och kreera om man kunde vara upp hela nätterna…

 6. Det här sa Camilla den 11 mars, 2008 klockan 20:44 6

  Oj, vilka spännande uppdrag du får. Du har inte läst Stieg-böckerna va? Annars tänker jag på Lisbeth Salander i de böckerna angående din nya sida du ska fixa.
  Kram på dig!

 7. Det här sa Ariel den 11 mars, 2008 klockan 23:06 7

  Jag tycker att du med gott samvete kan slå dig för bröstet och skryta. Åt h-vete med falsk blygsamhet och jante!

 8. Det här sa Cia den 12 mars, 2008 klockan 8:40 8

  Charlotte: Ja varför måste man sova? Hrmpff somnade till bygglov! Vaknade av att kissen jamade mitt i natten, gick upp och släckte och stängde av TVn.

  Camilla: Det började med vänner som frågade och de hänvisar sedan vidare. Nej Jag har inte läst Stieg-böckerna men blev nyfiken på vilka associationer du fick, sånt är alltid spännande.
  Kram tillbaks!

  Ariel: Ja kanske är det dags för Jante att pensionera sig?