Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

24 timmarsrace

Skrivet av den 6 september, 2008 i Webbdesign

Har inte haft bloggtorka och inte ignorerat er. Jag har kört ett galet 24-timmarsrace i Webb-byggeri. Jag har ju bara helgerna att jobba med egna firman Absint Media pÄ.

Nu skulle det upp en non-violence sida. I veckorna har jag inte ork att bygga nÀr jag kommer hem. SÄ det fick bli en WordPress bas som justerades för att fungera som webbplats och inte som blogg. Det gÄr fortast. Ni kommer kÀnna igen grunden.

Men ska jag vara Ă€rlig sĂ„ har jag de senaste 24 timmarna lagt ner 20 timmars jobb… det var lite knepigare Ă€n vĂ€ntat att lösa det sĂ„ att det inte blev bloggigt. Jag har med andra ord laggt in en halv veckas arbete pĂ„ ett dygn!

Nu Àr det bekrÀftat, jag Àr galen!

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “24 timmarsrace”

  1. Det här sa C a m i l l a den 7 september, 2008 klockan 14:50 1

    GÀÀÀsp sĂ€ger jag bara! Och du snackar om att JAG har energi… tydligen lĂ€gger vi vĂ„r energi pĂ„ olika grejor. 🙂
    Kram!

    Jo men din energi Àr nyttigare för kroppen, jag sitter ju bara och blir mer förslappad Àn nÄgonsin Àven om huvet fÄr jobba.
    Kramt tillbaks.