Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

OK, Jag lovade!

Skrivet av den 7 september, 2008 i Svammel

NÀr jag vann den hemliga vinsten i allas festivalkryss sÄ lovade jag att blogga om nÀr jag fÄtt den. Nu var det inte Charlotte som var lat och tog tid pÄ sig att skicka den. Jag fick lappen om stort brev redan för över en vecka sedan. Men jag har helt enkelt inte hunnit hÀmta den förens i dag. SÄ nu fÄr ni alla vara med och öppna den. Klicka pÄ bilden sÄ fÄr ni se vad paketet innehöll!

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “OK, Jag lovade!”

 1. Det här sa Carina den 7 september, 2008 klockan 9:14 1

  Har fullstÀndigt missat att du vunnit Allas krysstÀvling, grattis !

  Vet du vad jag undrar, hur funkar dina nya tÀcken?
  Ligger de kvar i pĂ„slakanet ellet ”ramlar” de ner sĂ„ att
  det blir tomt upptill i pÄslakanet?

  KÀnner att vi mÄste ha nya tÀcken till vintern, tÀcken som ligger 100% stilla!

  Godmorgon Carina… Jag har besvarat den frĂ„gan för lĂ€nge sedan i ett svar pĂ„ din kommentar men jag bjuder pĂ„ svaret en gĂ„ng till 😉

  NÀr M sover stannar tÀcket kvar perfekt i lakanet det Àr bara att bre ut tÀcket och voilå sÄ Àr det bÀddat. Med mig kan det dock vara en aning vÀrre jag kör nÀmligen runt mina tÀcken som om de lÄg i en troktumlare pÄ natten. TÀcket har visserligen stannat kvar vÀldigt bra helt mot förmodan för tidigare tÀcken har ofta varit separerade frÄn pÄslakanet pÄ morgonen. Det hÀr puffar eventuellt ut en aning i botten, men det kÀnns inte som om de Äkt ner för tÀcket i sig Àr sÄ fluffigt att det fyller ut lakanet. M och jag funderade över ditt (Och pÄ sÀtt och vis mitt) problem nÀr du frÄgade sist.

  M kon med förslaget att du skulle sÀtta en knapp i varje hörn av tÀcket och knapphÄl pÄ lakanet. Jag tyckte det lÀt hÄrt och otumpligt. Men ett band inne i pÄslakanet och ett i hörnen pÄ tÀcket sÄ Àr ju saken biff!

 2. Det här sa Linda den 7 september, 2008 klockan 9:59 2

  Grattis… sĂ„g ut att vara en bra vinst.

  Din sida syns inte i Firefox lĂ€ngre… bara headerna och pumpsen lĂ€ngst ned… resten Ă€r helvitt.. var sĂ„ hela dagen igĂ„r och Ă€ven idag…

  I explorer gÄr det dÀremot bra!

  Ticke tack!
  För jag tittar sÀllan i FF sjÀlv som du vet.
  Konstigt att den hoppat i sidled sĂ„ dĂ€r… (InnehĂ„llet ligger till höger). Jag har ju inte hĂ„llit pĂ„ med min egen sida alls. Hade dock galen verkstad med non-violence sidan dĂ€r precis detta hĂ€nde. Jag undrar om jag skulle sno nĂ„gon kod av mig sjĂ€lv och kladdade till det och gjorde tvĂ€rt om? Ska genast fixa.

  Tack!!!

 3. Det här sa Carina den 7 september, 2008 klockan 11:55 3

  Tror at grejen Àr den att yttertyget pÄ tÀcket mÄste vara
  i bomull för att det ska ligga som jag vill, dvs stilla!
  Ska ta mig en titt bÄde pÄ Hemtex & IKEA tÀnkte jag!

  SjÀlvklart Àr uttertuget bomull!
  NÄgot annat gÄr ju inte. Naturmaterial helt igenom.
 4. Det här sa Hanneles jul den 9 september, 2008 klockan 14:59 4

  Grattis till vinsten.
  .

  Tack!
  .