Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Högsäsong

Skrivet av den 6 september, 2008 i Svammel

Puhhh det är högsäsong på jobbet och det märks. Jag har en backoffice tjänst då jag helst vill resa så lite som möjligt. tanken är ju med andra ord att jag ska ta hand om 4 andra säljares kunder när de är ute + att jag ska boka möten så att de inte kan vara på kontoret 😉

Men nu brinner det snart i huvudet på mig för jag har suttit själv en hel massa (dvs de är ute och reser och är på kundbesök) Nu hinner jag inte ens klara av samtalet jag har för då piper det redan i luren och nästa samtal väntar. När ska jag då fixa det jag just sitter och pratar med en kund om? och när i hela friden ska jag ringa för att boka möten? och när ska jag ta hand om ordrarna som hopar sig?

Kan man klona sig snart, eller räcker det med personlighetsklyving? Efter veckan som har gått insåg jag att det här kommer inte hålla så jag traskade in till den chef som fanns på plats och bad om resurser. Hon förstog och planerade in ett möte där vi gick igenom vad som skulle underlätta för mig. Fick dock en chock när vi började mötet för jag fick en personlig lovsång till att börja med. Att jag är en klippa och att de verkliggen känner av de ggr jag inte finns på plats. Jättefint! Fast själv var jag oförberdd på det utspelet. hade jag varit lite på alerten skulle jag svarat – ”Synd att det inte syns i lönekuveret!” (jag har 1500:-/mån UNDER snittlönen i Sverige)

Varför kommer man alltid på vad man skulle ha sagt 5 minuter för sent?

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Högsäsong”

 1. Det här sa C a m i l l a den 7 september, 2008 klockan 14:49 1

  Hm, ja – man önskar att de kunde betala vad man är värd… Vad mycket roligare det skulle bli att jobba då. 😆
  Hoppas mötet med chefen blir bra, det är ju inte kul att jobba ihjäl sig – ingen som tackar en sedan.
  Kram!
  Ska gratta Felix från dig. 😀

  Mötet med chefen är avklarat. De ska även ta upp det i ledningsgruppen på måndag.
  Bland annat att de inte kan dumpa saker som inte har med sälj att göra på mig. I torsdags fick jag sätta mig och boka hotell till Chefernas resa till USA och i fredags fixa passfoton till visumhandlingar åt vår VD. Det handlar om prioritering.
  Hoppas Felix blir glad för hälsningar från en bloggis!