Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Boys and their toys? Girls and their gadgets!!!

Skrivet av den 23 augusti, 2008 i Pryllebb

Största möjliga tyyyystnad… Jag spelar Playstation 3 som införskaffades idag. MĂ„ste ju fĂ„ min nya TV att kĂ€nna sig behövd.  Dessutom fick jag ju fĂ„tt ordning pĂ„ sladdhĂ€rvan vilket blev en bonus.

TyvÀrr skramlar ena micen till Singstar sÄ det blir reklamation. Köpte Àven ett bilspel som det ska gÄ och spela tvÄ personer samtidigt enligt ytterkartongen, men nÀr man öppnar kartongen och kollar pÄ spelet sÄ stÄr det EN spelare! DÄ blir det reklamation pÄ det med! Vill ha trÄdlösa micar men de har visst blivit försenade som allt annat med Singstar PS3.

Installerar uppdateringar just nu för att se om bilspelet funkar som tĂ€nkt. I sĂ„ fall blir det tummen upp. Förutom införskaffande av nya leksaker sĂ„ har jag faktiskt hunnit med att tvĂ€tta 6 maskiner tvĂ€tt. Hopplöst att fĂ„r tid i tvĂ€ttstugan sĂ„ det hinner gĂ„ flera veckor emellan tvĂ€ttarna. MĂ„ste nog fylla pĂ„ garderoben ocksĂ„! 😈


Uppdatering:
Allt funkar som tÀnkt, men Singstarmikrofonen skramlar.
M har nu skruvat isĂ€r micen och plockat ut en liten plastbit. Funkar perfekt och skramlar inte. 😉

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Boys and their toys? Girls and their gadgets!!!”

 1. Det här sa Linda den 23 augusti, 2008 klockan 21:30 1

  Haha.. dĂ„ spelar vi bĂ„de i norr och söder idag. (fast nu dricks det vin – dĂ„ har maskarna inte en chans.. eller blir det tvĂ€rt om kanske???)

  ang. soffan. NEj det var inget större fel pĂ„ den. Men den var ”fel” fĂ€rg. Och började bli nött i sömmarna. Och den var ski pĂ„ bakstycket – inte pĂ„ sittdelen, som tur var. SĂ„ det var en budgetmodell. Den nya Ă€r skinn runt om. Men den gamla kommer nog till anvĂ€ndning snart.. i hemligheten. *fniss*

  Hmm landstÀlle pÄ gÄng?
  😯 😛
 2. Det här sa Linda den 23 augusti, 2008 klockan 23:24 2

  😯 😉
  msn?

  Visst fÄr du lÀgga till mig pÄ MSN.
  Testar om jag kan lĂ€gga till dig 😉
 3. Det här sa diana den 23 augusti, 2008 klockan 23:40 3

  Har lĂ€st ikapp mig hĂ€r nu 😉
  Ha det sÄ bra.

  Men jag kommer fortfarande inte till din blogg!
  đŸ˜„
 4. Det här sa bravedave den 24 augusti, 2008 klockan 18:05 4

  ps3 rockar 😎
  .

  Ja fast lite dĂ„ligt med spel och sĂ„ vill jag kunna köra 2 personers dueller inte bara nĂ€tverksspel. SĂ„ lite kritik ska Sony allt ha! 😈 NĂ„ja Ă€r riktigt nöjd, visste ju precis vad jag skulle fĂ„ och inte fĂ„.
 5. Det här sa Carina den 25 augusti, 2008 klockan 7:43 5

  Hehe du gillar verkligen tvspel du!
  Har ocksÄ haft en period i livet nÀr jag spelade pÄ tok
  för mycket men det Àr mÄng aÄr sen nu.
  Tror jag Ă€r ens Ă„n som har lĂ€tt att ”fastna” för just
  sĂ„na grejer nĂ€r jag vĂ€l börjar, alltsĂ„, jag lĂ„te bli 😼

  Jag Àr periodare nÀr det gÀller sÄna hÀr spel. Jag spelar sÀllan nÀr jag Àr sjÀlv sÄ jag vill ha duellspel. Fast sist jag var inna i en spelperiod var för 20 Är sedan. DÄ brukade jag hyra Nintendo pÄ Videobutiken över helgen rÀtt ofta istÀllet för att hyra film. Dessutom fick jag ju allt i ett nu. BlueRayspelare, DVDspelare och Spelkonsol.