Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

MĂ„ndagsfunderingar

Skrivet av den 25 augusti, 2008 i Svammel

Jaha sÄ var den hÀr helgen tillÀnda och det Àr dags att börja blicka mot nÀsta. Veckan kÀnns sÄ förbaskat lÄng pÄ mÄndagar, men nu Àr det lunch sÄ halva dagen har snart gÄtt. Det Àr som en nedrÀkning börjar varje mÄndag. NÀsta helg har jag tÀnkt viga lite Ät eget arbete, beroende pÄ hur jag mÄr pÄ lördag dvs.

I vanliga fall vill jag bara Äka hem nÀr fredagen nÄr sitt slut, men nu ser jag fram emot krÀftskiva hos vÄr VD. Hade visserligen föredragit en torsdag Àven om det medfört en trött och kanske bakis fredag. Helger Àr lite heliga för mig, men nu lÀngtar jag sÄ förfÀrligt mycket efter krÀftor att det liksom sticker under tungan nÀr jag tÀnker pÄ det. SÄ jag tycker nog att det Àr vÀrt en lite trasig helg.

Om det inte bjuds pĂ„ typ SkĂ„ne eller beskadroppar blir det kanske nĂ„gra nubbar ocksĂ„. En blandning som inte alltid brukar uppskattas av kroppen 😉 . Hoppas det inte Ă€r för kallt, för krĂ€ftor ska man helst Ă€ta utomhus med kulörtalyktor och fĂ„niga hattar pĂ„ huvudet. SĂ„ dĂ€r kommer vi att sitta och sörpla ljudligt med krĂ€ftspad som rinner ner till armbĂ„garna. Hua det lĂ€t inte sĂ„ lĂ€ckert, jag avskyr att vara kladdig. Sen finns tydligen bĂ„de Singstar och Guitarr hero att plĂ„ga alla andra med. SjĂ€lvklart kommer det bli nubbevisor. Bjuder pĂ„ en hĂ€r:

FullmÄnen:
Mel: Mors lilla Olle

En gĂ„ng i mĂ„na’n Ă€r mĂ„nen full,
men aldrig jag sett honom trilla omkull.
Full av förundran hur mycket han tÄl,
höjer vi glaset och sÀger skÄl!

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “MĂ„ndagsfunderingar”

 1. Det här sa Charlotte den 25 augusti, 2008 klockan 13:59 1

  Grattis – du har vunnit pĂ„ charlotte.nu! Maila din adress till mig pĂ„ charlotte.silfverberg@allas.aller.se sĂ„ skickar jag ett hemligt paket med posten.

  Ticketack!
  Jag sĂ„g det och har sĂ„ klart redan fĂ„tt ivĂ€g adressen 🙂
 2. Det här sa C a m i l l a den 25 augusti, 2008 klockan 15:20 2

  Vad trevligt med krĂ€ftskiva! 🙂 Gott, gott! Har inte Ă€tit nĂ„gra Ă€n i Ă„r, men kanske till helgen Ă€ven hĂ€r. Se till att ha mycket matiga tillbehör bara, sĂ„ slipper dagen efter bli tung.
  Kram pÄ dig!
  PS! Kul med hemligt paket! 😀

  Ja verkligen gott gott gott. Har inte heller Ă€tit nĂ„gra i Ă„r. Skulle gĂ€rna blivit bjuden pĂ„ lite grillad oxfilĂ© ocksĂ„ sĂ„ hade sommaren fĂ„tt ett vĂ€rdigt slut 😉 Saknar grillandet vĂ€ldigt mycket.
  Matiga tilltugg? Är du galen dĂ„ fĂ„r jag ju inte plats med alla krĂ€ftor!
  Kram.
  Ja vi fĂ„r vĂ€l se vad det Ă€r för spĂ€nnande 😉
 3. Det här sa Linda den 25 augusti, 2008 klockan 19:50 3

  Trevlig start pÄ veckan.. en krÀftskiva att se fram emot och ett hemligt paket. perfekt.
  .

  Tja krÀftskivan kÀnde jag till redan tidigare. Fast nu nÀrmar den sig.
  Ja det hemliga paketet kommer nog inte vara hemligt sĂ„ lĂ€nge 😉
 4. Det här sa Carina den 27 augusti, 2008 klockan 20:16 4

  KÀnner som du vad det gÀller helger, heliga och framför allt fria!
  Ska pÄ bio med jobbet nÀsta fredag vilket jag hellre hade gjort
  pÄ en torsdag ocksÄ:
  KrÀftor gillar jag men Àr usel att skala dem, pinsamt dÄlig alltsÄ!

  Vet inte om Rosie blev Ă„rets tidskrift 2007 men tycker att
  det borde den absolut blivit sÄ bra som det var!
  Kram Carina

  Jag har alltid Ă€lskat krĂ€ftfesteer och andra skaldjur. Skulle sĂ„ klart kunna byta ut krĂ€ftorna mot en massa hummer 😉

  Titta pÄ omslaget du har som illustration sÄ ska du se att den blev Ärets tidskrift 2007. Vem som gav den utnÀmningen vet jag dock inte.