Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Agia Pelagia

Skrivet av den 21 augusti, 2008 i Resor

[album=3,extend]

 

9 har sagt sitt

Tags:

9 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Agia Pelagia”

 1. Det här sa Linda den 21 augusti, 2008 klockan 21:26 1

  Vilket gap… haha.. ser ju smĂ„tt farlig ut.

  JÀttefina bilder förresten. vilken blev tavla dÄ?

  Det blev tre tavlor. Ska se om jag kan hitta en bild pÄ tavlorna nÀr de hÀnger pÄ vÀggen.
  .

  Ang. fotoobjekt i grekland :Kattbilder har jag ju ocksÄ sjukt gÄtt om. Fast i Är tog jag bara nÄgra stycken . PÄ hotellkissen.

  Det kÀnns som om de har tagit bort vildkatterna och det bara finns katter med hem att gÄ till kvar. Minns att det fanns hur mycket katter som helst som strök omkring nÀr jag var liten. Det blev inte en kattbild och inte en dörrbild för varken M eller mig i Är.
 2. Det här sa Linda den 21 augusti, 2008 klockan 22:52 2

  Hmmm.. dĂ„ fĂ„r jag leta.. tror inte jag fotade nĂ„n ”portrĂ€tt bild” av kissen iĂ„r… men jag kan ha en gammal… En fin katt Ă€rdet i alla fall

  http://candygirl.worldofsecrets.com/2008/07/24/kreta-onsdag-97-dagen-da-vi-svettades-och-fick-gosigt-besok/

  Jo den stora missen sĂ„g jag ju 😉
  Önskar jag hade haft kameran för att fota misseungarna för de var farligt söta!
 3. Det här sa Camilla den 22 augusti, 2008 klockan 15:46 3

  Vilka vackra, mjuka bilder! ÅÄÄ! Den sista med matstunden var ocksÄ snygg tyckte jag. Otroligt fina katter du har.
  Kramar!

  Matstunden Àr det mÀnga som gillar. Av helt olika anledningar, endel för att det Àr en trevlig stund men de flesta roas av Pympens mat i mungipan.
 4. Det här sa ina den 22 augusti, 2008 klockan 17:47 4

  wow! jag har fÄtt hela tre kommentarer frÄn Dig! tack för att du förstÄr hur det Àr med egen design, jag misstÀnkte vÀl att det inte gick vÀlja de finaste skrifterna för det Àr precis som med ett frÀmmande sprÄk. nÄgra fattar, resten fattar ingenting. samma med datorer, hehe!
  hjÀlp, jag har fÄt ont i örat och det blir bara vÀrre, nu börjar tand pÄ samma sida hÄlla med om och vill vÀrka den med! folk reser, sa hon pÄ apoteket, och drar hem till Sverige olika andra förkylningar. ohö! jag har inte ens rest utomlands sjÀlv men har den Àran att bli sjuk för nÄgon annan, haha! kram!:)

  FrÀmandesprÄkliknelsen var riktigt bra, för precis sÄ Àr det.
  Olika webblÀsarna har om inte olika sprÄk sÄ i alla fall olika dialekter
 5. Det här sa ina den 22 augusti, 2008 klockan 17:53 5

  du fÄr en till kommentar av ig för du var sjÀlv sÄ busig och skickade tre. jag mÄste fÄ svara pÄ de söta katerna. vitt krÀmfÀrgat hos en katt eller hund Àr suppersnyggt, tycker jag. Àdelt med andra ord:) bra fotograf ocksÄ, har fÄngat de smÄ viktiga detaljer hos varje djur. jag blev fascinerad av hon med de stora lite ledsna men ÀndÄ sÄ sjÀlvsÀkra ögon. ha en mysig kvÀll!:)

  Pympen Àr dominan som i alla fall tror att hon bossar över allt och alla.
  En riktigt kaxig liten kisse som nog inte hajar att hon Àr minstingen
 6. Det här sa frida den 22 augusti, 2008 klockan 21:32 6

  jĂ€tte fin bild pĂ„ kissen..och jĂ€tte fin blogg. hĂ€r kanske man tittar in flera ggr 😛
  (om jag fÄr)

  Klart du fĂ„r 😉
  Mmmm Pelle har tagit urmysiga bilder pÄ dem
 7. Det här sa Linda den 23 augusti, 2008 klockan 0:41 7

  Jösses vilken bra dag… jag Ă€r sĂ„Ă„Ă„ nöjd med min fredag.
  *fniss*

  Ja hÀr blev det inte sÄ mycket gjort, God vardagsmat och Filmjölkslimpa sen bara slöade vi. Fast det var rÀtt skönt, jag var riktigt uppe i varv nÀr M hÀmtade mig pÄ jobbet.
 8. Det här sa Linda den 23 augusti, 2008 klockan 16:10 8

  HĂ€r kan man se gamla.. lite dĂ„ligt, men, men… http://candygirl.worldofsecrets.com/2007/11/19/en-titt-in-i-vrt-vardagrum/

 9. Det här sa Bergodalvana den 29 augusti, 2008 klockan 10:03 9

  söta bilder ! Min katt har nog tröttnat lite pÄ att bli fotad. Haha
  .

  Mina kissar har aldrig varit sĂ€rskilt samarbetsvilliga nĂ€r det gĂ€ller att fotas. Helst stĂ€ller de sig dĂ€r det Ă€r rörigbakgrund, sladdar och tjaffs 😉