Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

SmÄtt & gott

Skrivet av den 3 juli, 2008 i Pryllebb

Suktar lite igen pÄ den ultimata ljud och bild lösningen för mitt hem, jag Àr fortfarande förÀlskad i dessa Jamohögtalare subben Àr oförskÀmt snygg. MEN jag tror jag hÄller pÄ att bli Sonyfigerad nÀr det gÀller allt utom mobiltelefoner och laptops. En Sony TV för vÀggen har lÀnge varit en dröm och nu finns det en sladdlös lösning för ljudet som skulle kunna falla mig i smaken, nÀmligen HT-IS100 Bravia Theater Micro System, ett 5.1 (Press release) hemmabiosystem med högtalare i en golfbolls (eller stor jordgubbs) storlek.

Med Sonys egna S-AIR-teknik kan man koppla till trĂ„dlösa extrahögtalare i andra rum det betyder att OM jag fĂ„r bo kvar i min nuvarande lĂ€genhet sĂ„ skulle jag kunna ha ett par högtalare i min sovalkov ocksĂ„. Den som kommit pĂ„ den svenska marknaden (DAV-IS10)har ingen iPod Âź docka 🙁 . SĂ„ klart skulle jag behöva koppla till ett Sony Playstation med Singstar och Bluerayspelare sjĂ€lvklart den 80GB bakĂ„tkompatibla (Om den nu finns pĂ„ den svenska marknaden. Hmmm Sony fĂ„r nog skĂ€rpa till sig med vad den slĂ€pper hĂ€r annars vet jag att jag kommer bli irriterad och tycka att de suger (KĂ€nner jag mig sjĂ€lv eller gör jag?).
Ganska grabbigt inlÀgg eller hur?

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “SmĂ„tt & gott”

 1. Det här sa Linda den 3 juli, 2008 klockan 18:42 1

  MMmm..
  tekniska prylar kan man ju bara inte fÄ för mycket av!

  Nej verkligen inte!
  😉
 2. Det här sa Carina den 3 juli, 2008 klockan 20:00 2

  Min första tanke var att sÄ hÀr skulle nog Stefans blogg
  se ut om han hade varit en av oss bloggare 😀
  Grabbigt alltsÄ, i vÄr lilla familj Àr det han som stÄr
  för den tekniska biten och jag anvÀnder grejerna bara!

  SjÀlv föredrar jag ocksÄ att bada utan barn, mindre
  kiss i poolen dĂ„ 🙂

  Hahaha Ja M har haft det lÀtt med mig. NÀr han har velat ha nÄgot har jag uppmuntrande sagt
  -Köp, finns det inget mer du ”behöver”?
 3. Det här sa Camilla den 3 juli, 2008 klockan 21:35 3

  Det var inga billiga grejor det dĂ€r direkt… och du har ju fyllt Ă„r nyss, sĂ„ M kan ju inte komma med nĂ„got stort paket till dig heller… Hm… Jag ska fundera vidare pĂ„ hur vi ska lösa problemet. 😉

  Nej men om jag inte fĂ„r bo kvar har jag ingenstans att ha prylarna heller sĂ„ jag tar och börjar i den Ă€nden sĂ„ löser sig nog min prylmani rĂ€tt vad det Ă€r 😉
 4. Det här sa Linda den 3 juli, 2008 klockan 22:29 4

  Ja det dĂ€r med packning Ă€r en sak för sig. jag har en lista jag följer, nĂ€stan rakt av. Den Ă€r vĂ€l inkörd vid det hĂ€r laget. Och visst… vi skulle kunna Ă„ka med Ă€nnu mindre packning. Men jag tycker det rĂ€cker att krympa ned packningen till tvĂ„ resvĂ€skor nĂ€r vi faktiskt Ă€r tre personer. Och den som har mest klĂ€der med sig Ă€r bus (men sĂ„ brukar jag och maken inte krypa under borden och sĂ„nt heller sĂ„ vi blir inte lika smutsiga…) SĂ„nt som TAR plats och Ă€r tungt Ă€r ju solkrĂ€m, duschkrĂ€m, schampo och sĂ„nt… och visst.. man kan ju strunta i det och köpa pĂ„ plats: men jag tycker att fĂ„r man Ă€ndĂ„ plats med det i vĂ€skan (Plus nĂ„n extra klĂ€nning osv) sĂ„ varför inte… Jag ser ingen mening med att resa med minimal packning bara för att det av vissa anses som att man Ă€r grymt resvan och bra pĂ„ packa dĂ„. SĂ„ det sĂ„!

  HĂ„ller ju med, 😉
  Det som brukar ta mest plats tycker jag Àr strandhanddukarna. Helt galet vad det Àter utrymme.

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?