Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Smått & gott

Skrivet av den 3 juli, 2008 i Pryllebb

Suktar lite igen på den ultimata ljud och bild lösningen för mitt hem, jag är fortfarande förälskad i dessa Jamohögtalare subben är oförskämt snygg. MEN jag tror jag håller på att bli Sonyfigerad när det gäller allt utom mobiltelefoner och laptops. En Sony TV för väggen har länge varit en dröm och nu finns det en sladdlös lösning för ljudet som skulle kunna falla mig i smaken, nämligen HT-IS100 Bravia Theater Micro System, ett 5.1 (Press release) hemmabiosystem med högtalare i en golfbolls (eller stor jordgubbs) storlek.

Med Sonys egna S-AIR-teknik kan man koppla till trådlösa extrahögtalare i andra rum det betyder att OM jag får bo kvar i min nuvarande lägenhet så skulle jag kunna ha ett par högtalare i min sovalkov också. Den som kommit på den svenska marknaden (DAV-IS10)har ingen iPod ® docka 🙁 . Så klart skulle jag behöva koppla till ett Sony Playstation med Singstar och Bluerayspelare självklart den 80GB bakåtkompatibla (Om den nu finns på den svenska marknaden. Hmmm Sony får nog skärpa till sig med vad den släpper här annars vet jag att jag kommer bli irriterad och tycka att de suger (Känner jag mig själv eller gör jag?).
Ganska grabbigt inlägg eller hur?

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Smått & gott”

 1. Det här sa Linda den 3 juli, 2008 klockan 18:42 1

  MMmm..
  tekniska prylar kan man ju bara inte få för mycket av!

  Nej verkligen inte!
  😉
 2. Det här sa Carina den 3 juli, 2008 klockan 20:00 2

  Min första tanke var att så här skulle nog Stefans blogg
  se ut om han hade varit en av oss bloggare 😀
  Grabbigt alltså, i vår lilla familj är det han som står
  för den tekniska biten och jag använder grejerna bara!

  Själv föredrar jag också att bada utan barn, mindre
  kiss i poolen då 🙂

  Hahaha Ja M har haft det lätt med mig. När han har velat ha något har jag uppmuntrande sagt
  -Köp, finns det inget mer du ”behöver”?
 3. Det här sa Camilla den 3 juli, 2008 klockan 21:35 3

  Det var inga billiga grejor det där direkt… och du har ju fyllt år nyss, så M kan ju inte komma med något stort paket till dig heller… Hm… Jag ska fundera vidare på hur vi ska lösa problemet. 😉

  Nej men om jag inte får bo kvar har jag ingenstans att ha prylarna heller så jag tar och börjar i den änden så löser sig nog min prylmani rätt vad det är 😉
 4. Det här sa Linda den 3 juli, 2008 klockan 22:29 4

  Ja det där med packning är en sak för sig. jag har en lista jag följer, nästan rakt av. Den är väl inkörd vid det här laget. Och visst… vi skulle kunna åka med ännu mindre packning. Men jag tycker det räcker att krympa ned packningen till två resväskor när vi faktiskt är tre personer. Och den som har mest kläder med sig är bus (men så brukar jag och maken inte krypa under borden och sånt heller så vi blir inte lika smutsiga…) Sånt som TAR plats och är tungt är ju solkräm, duschkräm, schampo och sånt… och visst.. man kan ju strunta i det och köpa på plats: men jag tycker att får man ändå plats med det i väskan (Plus nån extra klänning osv) så varför inte… Jag ser ingen mening med att resa med minimal packning bara för att det av vissa anses som att man är grymt resvan och bra på packa då. Så det så!

  Håller ju med, 😉
  Det som brukar ta mest plats tycker jag är strandhanddukarna. Helt galet vad det äter utrymme.