Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

AB pÄ G och jag blir CEO

Skrivet av den 8 augusti, 2008 i Webbdesign

BerÀttade ju tidigare att jag skulle bli VD eller CEO som man sÄ flashigt kallar det för att vara internationell. Key Account Manager vad Àr det för blaj (och varför anvÀnder man i sÄ fall inte en svensk titel för det)? Bahhh! VÀldigt viktiga frÄgor det hÀr, ja det vill sÀga om man Àr titeltokig vilket jag inte Àr. Konstigt men mÀn tycks jaga titlar mer Àn kvinnor, vad Àr det med det egentligen?

Var i alla fall pÄ banken och stoppade in aktiekapitalet idag. SÄ nu rullar det pÄ vill jag sÀga. Nu ska det kluddas pÄ ytterligare nÄgra papper och sÄ ska ett par bevittnas. Men sedan Àr vi pÄ banan.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “AB pĂ„ G och jag blir CEO”

 1. Det här sa Linda den 8 augusti, 2008 klockan 22:02 1

  Fast jag köpte ju inte Ă„tta par.. utan tre. Det tyckte jag var stongt jobbat. Men jag jobbade mig genom Ă„tta.. vara vissa flera gĂ„nger.. sjukt varmt, sjukt svettigt… haha.. men jösses vilken snygg rumpa jag fick i dom tre jag köpte!

  Jo men du KUNDE prova 8 par! Ja jeansrumpa Àr snyggt pÄ killar i alla fall, kikar sÀllan pÄ tjejer men nÄgon snygg tjejbak har sÀkert passerat. M har hurbullat till sig en jeansrumpa, skittrevligt
 2. Det här sa Linda den 9 augusti, 2008 klockan 0:07 2

  Maken tycker jag har snygg jeansrumpa!
  SĂ„ ock i nya jeansen!

  Vilken kanonmake som faktiskt talar om det ocksÄ!
  🙂