Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

2.0? Misslyckades första försöket?

Skrivet av den 8 augusti, 2008 i Svammel

Hitta rätt med Google maps har väl de flesta gjort någong gång, här bor till exempel jag:

Jag undrar bara vart har alla bilar tagit vägen?

Med Google Earth kan du komma ännu lite närmare med hjälp av satellitbilder , kartor, vyer över landområden, 3D-bilder av byggnader kan du ta dig ner ända till gatunivå i vissa fall. Där kompletteras även satellit- och flygfotona med närbilder av främst stadsmiljöer och husfasader. normalt sätt berättar aldrig Google om, vart eller när de ska fotografera gatuvyn, det skulle ju medföra att det såg ut som om det var extreme home makeover eller kungabesök överallt. Med andra ord är det inte särskillt lätt för vem som helst att komma med på en sån bild. Men Michael Weiss-Malik är inte vem som helst. Han är anställd vid Googles högkvarter i Mountain View där han arbetar just med Google Earth och Maps. Så när det skulle fotas vid högkvarteret passade han på att fria. Zommar du in Charleston Road 1642 i Mountain View i Kalifornien ser du i alla fall tydligt Michael där han håller upp en skylt med texten ”Proposal 2.0 Marry Me Leslie!!”

2.0? vad hände vid 1.0? Vägrade Leslie då? Eller har han varit gift tidigare? Jag vill ha hela storyn tack!

Ingen har tyckt till än