Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Som vanligt

Skrivet av den 28 juli, 2008 i Webbdesign

och Ă€ndĂ„ inte. Jo jag har semester… men jobbar i alla fall. Fast med Absint Medias prylar istĂ€llet. Betydligt trevligare för det finns inga fasta arbetstider, inatt blev det till 04:00. SĂ„ kan det gĂ„, och inte Ă€r jag klar Ă€n heller. Men det har gĂ„tt förvĂ„nadsvĂ€rt smĂ€rtfritt att modifiera WordPresstemat för att funka för företaget som anvĂ€nder den bloggen. Otroligt vad mycket man kan göra nĂ€r man bara kommer pĂ„ hur.

Återkommer kanske med skĂ€rmdumpar.


Uppdatering:
 Ja nu har jag uppdaterat dialogan.se. La till lite highlightmenyer sÄ att det blir lÀttare att se vad som Àr pÄ gÄng. Vart betydligt pilligare Àn jag hade vÀntat mig men nu Àr jag i alla fall nöjd.

8 har sagt sitt

8 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Som vanligt”

 1. Det här sa Linda den 28 juli, 2008 klockan 14:47 1

  och jag som tyckte jag var i farten lĂ€nge dĂ„ jag lĂ€ste till halv tvĂ„ i natt! haha…

  Ja den tavernan var super… och vilken service… ingen prislista, eftersom meny saknades. Men det blev aldrig dyrt. Den gĂ„ngen vi fick Ă€gg och mjölk sa dom till oss pĂ„ kvĂ€llen att komma dit nĂ€sta morgon. Vi tyckte det var aningen knĂ€ppt att gĂ„ till en stĂ€ngd taverna pĂ„ fm, men dom sĂ„g minsann nĂ€r vi passerade och kom med Ă€ggen och mjölken. Det Ă€r vĂ€l som dom ger till sina spĂ€disar. Bus var 9 mĂ„nader dĂ„, och hade slutat amma (sĂ„ jag fick dricka vin hur mycketjag ville!). Äggen Ă„t vi upp men fĂ€rsk lammjölkt var INTE gott. Jag smakade. BlĂ€.. denslog vi ut i slasken! Men det var ju snĂ€llt av dom.

  Samma Ă„r fick vi Ă€ven fĂ€rskbakade bröd och nykokta grönsaker, samt paj, vid flera tillfĂ€llen av hon som Ă€gde hotellet vi bodde pĂ„ dĂ„. Grekerna Ă€r ju extremt barnkĂ€ra och nĂ€r det dessutom Ă€r en liten busig lintott kan dom inte fĂ„ nog av bebisar tydligen…

  Förövrigt brukar dom tro att Urban Ă€r Grek och börjar prata grekiska till oss nĂ€r vi Ă€r ute. Och iĂ„r bler JAG – med mitt superblonda hĂ„r – tilltalad pĂ„ grekiska flera gĂ„nger nĂ€r jag var och handlade.. Jag skulle verkligen vilja prata grekiska!

  Ja grekiska vore himmla kul att kunna. Jag och M roade oss med att försöka klura ut bokstÀvernas betydlese jÀmfört med vÄrt alfabete
 2. Det här sa ina den 28 juli, 2008 klockan 19:10 2

  otroligt vad mkt man kan göra om man bara kommer pĂ„ hur:) det ska jag komma ihĂ„g, allting hĂ€nger pĂ„ detta, ja… tack för orden och för din blogg. önskar att jag hade mer tid att fördjupa mig i den. sĂ€kert! ha det bra! och berĂ€tta nĂ„t roligt!

  Skrattar 😀 Det blev nĂ€stan ett Ernst Kirchsteigerscitat av det. Mitt favoritcitat av honom Ă€r för övrigt ”NĂ€r en katt ligger och sover i ett rum finns det inte mycket mer för en inredare att göra dĂ€r.”
 3. Det här sa Linda den 28 juli, 2008 klockan 21:32 3

  BokstĂ€verna kan jag rĂ€tt bra.. alltsĂ„ jag kan lĂ€sa ihop orden pĂ„ grekiska.. men sen kan man ju inte förstĂ„ vad man sĂ€ger. haha… förutom de vanligaste orden dĂ„!

  jag brukar kunna lÀra mig sprÄk pÄ gehör typ. jag förstÄr med andra ord en hel del finska, spanska och tyska. Det vore vÀl fan om jag inte skulle kunna plocka upp lite grekiska, ialla fall om jag fick bo dÀr ett litet tag.
 4. Det här sa Camilla den 28 juli, 2008 klockan 21:34 4

  Himla snyggt du gör, som vanligt!
  Kram!

  Tack! Blir inte sÄ kul bloggande av det bara
  😉 kram tillbaks!
 5. Det här sa ina den 28 juli, 2008 klockan 23:29 5

  dialogan.se -Àr det nÄgon sida du medverkar i? den Àr bra, man mÄste bara ta sig tid att lÀsa.
  annars tyckte jag det var kul att du sÄg sjÀlv hur kloka dina ord var, frÄn alla sidor, haha! jag Äterkommer, absolut! natti natti nu!:)

  Jag kan inte ta Ät mig Àran för nÄgot av innehÄllet pÄ Dialogan.se. Det stÄr Tommy för helt sjÀlv. Jag har dÀremot byggt upp bloggen till honom visuellt sÄ att det funkar för honnom att bara fylla pÄ via WPs admingrÀnssnitt.
 6. Det här sa ina den 28 juli, 2008 klockan 23:38 6

  nÀstan missade ditt kommentar! haha! sjöjungfru kan man inte missa om guiden Àr bra, vÄran var mkt bra, ung, lite lik Pippi, med flÀtor, och mkt barnvÀnlig. till slut ville hon att alla barn som var med skulle vinka Ät henne, det gjorde jag med förstÄs. haha!

  Aha grupptur!? Jag har bara haft en vĂ€n som fĂ„tt agera guide. Tror jag missat de stora sevĂ€rdheterna och fĂ„tt uppleva de gömda och ovanliga istĂ€llet 😉
 7. Det här sa liene den 29 juli, 2008 klockan 17:53 7

  sv: Hoppas jag med. Egentligen tycker jag att tÀvlingar Àr jobbiga, ibland sÄ har dom sÄ krÄngliga regler sÄ det tar bara en massa tid, men det var inte sÄ svÄrt den hÀr gÄngen. Det var det vÀrt dessutom och det Àr ÀndÄ kul att försöka vinna nÄt.

  Ofta kan det kĂ€nnas som man inte har nĂ„n semester för att man jobbar med nĂ„t Ă€ndĂ„. Även om jag inte jobbar som Ă€r skönt just nu. Har bloggen istĂ€llet att skriva i och kommentera andra hela tiden.

  NÄja ibland (VÀldigt sÀllan) kÀnns priset vÀrt att vara med för.

  Mmm bloggen Àr underhÄllning och förströelse, jag kan reflektera övar saker. Fast Àrligt talat sÄ hÄller jag nog igen en hel del.

 8. Det här sa ina den 29 juli, 2008 klockan 21:20 8

  hej, jag har en frÄgestund om göteborg i min blogg.
  KĂ€mpa lite om du vill!:)

  OK smiter in och ser vad det handlar om 😉
  .