Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Hjärnslöa lilla fröken ”Goody Two-Shoes”

Skrivet av den 30 juli, 2008 i Svammel

Japp jag har varit nästan helt hjärnslö idag. Bara legat i sängen och njutit av att ingentingla. Så skönt med egen tempursäng. Kissarna har varit oförskämt glada av att ha ”mamma” hemma. och gosat och gosat. Hjärnan har fått vara helt avstängd. Tack och lov har nätterna varit svalare även om det blir väldigt hett i min lägenhet när solen visar sig.

Jag vet inte om det är åldern som gör det, men fan nu sitter jag här med dåligt samvete för att jag inte orkat göra ett jota. Förr kunde jag slöa helt utan samvetskval, jag önskar jag kunde vara obekymrad och varför inte lite oansvarig. Problemet att obekymrad och oansvarig inte alls går ihop längre två o- tar liksom ut varandra.

Glömde bort att dricka under hela dagen vilket slog tillbaks med en sjuhelvetes huvudvärk nu på kvällen. Den botades dock med att jag har panikdruckit. Jag verkligen suger när det gäller att dricka, måste tänka på det hela tiden för att få i mig något. Visst skrev jag att jag hade en hjärnslö dag? Ja det säger sig ju självt, jag har inte ens tänkt på att jag måste dricka. Borde jag känna mig avslappnad med att jag kan slappna av så totalt eller oro mig för att jag en dag glömmer bort mig helt och torkar bort? Kanske inte ska fundera så mycket på det!?

På bloggrundan igår reagerade jag över en sak. Bloggar som dissar och hackar på andra blir populära och rekomenderas. Jo visst de måste ha ”vassa tungor” och är faktiskt rappa och lite roliga i sitt sätt att skriva. Jag kan bara inte komma över det faktum att jag ser dem som nätmobbare. Antagligen är jag naiv och lilla fröken ”Goody Two-Shoes” men jag har svårt när man pekar ut och hoppar på människor (Jo IRL-människor som finns i ens liv kan ju få en känga för att de påverkar mitt liv negativt, men jag har då aldrig skrivit ut deras namn mer låtit ångan pysa ut) . Men dessa ”mobbare” känner ju inte ens personen de hoppar på mer än genom deras bloggar. Om de stör sig så förfärligt kan de väl läsa något annat. vilket jag gör så fort jag upptäcker att de trackar andra.  Så nu har jag varit gnällig nog, men jag har i alla fall inte pekat ut någon!

 

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Hjärnslöa lilla fröken ”Goody Two-Shoes””

 1. Det här sa Linda den 30 juli, 2008 klockan 0:48 1

  Hjärnslö är skööööönt.. det har jag också varit idag. Mest krävande har nog varit ett foto i timmen! haha.. dom bilderna kommer imorgon

  Ang vågor: Det gör vi med…. men vi hade gul flagg en annan dag.. himla skillnad på strömmarna. Då tordes man ju gå ut. Det gjorde man inte den här dagen. och badvakten hade stenkoll. Så fort nån gick längre ut var han där och kollade så personen i fråga kom i land!

  Röd flagg är förövrigt rätt vanligt efter denna strand. Vi har ju liksom vart här förr! 😉

  Otroligt, nu missade jag EFIT igen 😉 !!!!
  Vi har nog badat med rödflagg tidigare, men din beskrivning lät ju läskig.
 2. Det här sa Linda den 30 juli, 2008 klockan 0:49 2

  Du såg det här va? 😉 😉
  http://candygirl.worldofsecrets.com/2008/07/29/utmarkelser/

  Jo jag såg det inlägget och funderade på vilka bloggar jag skulle rekomendera och varför. På sätt och vis har jag ju rekomenderade bloggar bland mina länkar. men det finns ju andra där jag gillar människorna men inte blogg verktygen eller något annat.
 3. Det här sa Camilla den 30 juli, 2008 klockan 8:07 3

  I dag skulle jag verkligen behöva en hjärnslö dag. Vaknade och hade 15 minuter på mig i morse innan det var dags att åka till jobbet. Kul va? Stressade halvt ihjäl mig och sitter nu på kontoret och har inte riktigt vaknat än. Tredje morgonen efter semesetern är helt klart utmärkt till den jobbigaste av mig!
  I morgon är jag ledig inför helgjobb och då ska jag också ingentingla – a lot!
  Tempurmadrass har jag också – gillade den inte alls i början, men nu kan jag inte leva utan den. Sååå härligt ju!
  Kram och hoppas du får en fin dag i dag också, slö eller aktiv.

  Idag ska jag till en redovisningsbyrå för att ställa frågor om ombildning till AB. Konstig semester ;-). Ja det brukar vara ett rent helvete att ställa om sig till arbete efter en lång semester.
  Samma här madrassen kändes konstig ochluktade mysko, men man sover alldrig så bra som hemma nu för tiden.