Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Tragisk drunkningsolycka…

Skrivet av den 26 juli, 2008 i Resor

… i rum 301. Jag brukar inte vara jĂ€tteharig men nĂ€r man blir pĂ„hoppad av en hoppande spindel som var alldeles för stor och hĂ„rig för min smak… jag dĂ„ skriker jag pĂ„ M. Men M stog i duschen sĂ„ jag gick pĂ„ spindeljakt och fĂ„ngade den i ett glas. Sen visste jag inte vad jag skulle göra. NĂ€r M var klar kom han ut och jag pep.

-Jag blev pÄhoppad av en spindel! Jag fÄngade den i ett glas men nu vÄgar jag inte göra mig av med den.
– Vart vill du att ajg ska slĂ€ppa den dĂ„? HĂ€r i buskarna? SĂ€ger m och visar pĂ„ grönskan utanför balkongen.
-Är du galen? DĂ„ kan den ju hoppa pĂ„ mig igen!

M tar spindeln och gÄr ivÀg.
Sen kommer han tillbaks.

– det har skett en tragisk drunkningsolycka pĂ„ toaletten i rum 301.

Det sÀgs att om man dödar en spindel sÄ ska det börja regna, det stÀmmer inte pÄ kreta i Juli. Men kanske var det dÀrför stora vita moln tornade upp sig uppe pÄ berget. Hur som helst kom det inget regn till oss Àven om vi nog inte skulle lidit nÀmnvÀrt av det.

9 har sagt sitt

9 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Tragisk drunkningsolycka…”

 1. Det här sa Daniel den 26 juli, 2008 klockan 8:02 1

  Min kÀra sambo tycker ocksÄ om spindlar. Mycket. VÀldigt.
  Enormt….inte alls…..

  Din sambo gör sĂ„ klart helt rĂ€tt och lĂ€mnar dem till dig? 😉
  Fast nĂ€r jag var gift plockade Jag lĂ„ngbenar i parti och minut…I glas sĂ„ klart… dĂ„ vet man vart man har dem.
 2. Det här sa Linda den 26 juli, 2008 klockan 9:19 2

  BlĂ€! Finns det nĂ„n vettig mĂ€nnsiska som gillar spindar. VI fick jaga en kackerlacka. Det var inte heller skoj. Som tur Ă€r var det pĂ„ utsidan av myggnĂ€tet, men Ă€ndĂ„… om det kommer pĂ„ ”dag 10” tror jag! haha…

  Kackerlackor Ă€r inte heller sĂ„ skoj men inte lika Ă€ckliga som spindlar… om man inte fĂ„r den pĂ„ sig dvs 😉
 3. Det här sa Lilltroll den 26 juli, 2008 klockan 14:54 3

  Om spindlar tycker vi inte – pĂ„ en av vĂ„ra semesterresor utomlands sa jag glatt nĂ€r vi Ă„kte hem… ”slapp spindlar pĂ„ hotellrummet i alla fall”. Tror du ja, fick jag till svar av familjen. Dom hade omhĂ€ndertagit dom smĂ„ Ă€cklen utan att sĂ€ga nĂ„got till mig för dĂ„ visste de att jag skulle bli hysterisk.
  Vansinnigt snygg blogg mĂ„ste jag sĂ€ga – pĂ„ jakt efter en ny sjĂ€lv! Hur? Var? Osv…
  Ha en skön semester.

  Vilken bra familj du har!
  SjÀlv kör jag WordPress pÄ egen server. WP Àr gratis men inte serverkostnader.
  Designen fixar jag sjÀlv sÄ det Àr inget problem. Jag har fixat nÄgra gratis designer pÄ http://www.worldofsecrets.com men de Àr pÄ engelska. Jag ser ju att du anvÀnder blogga gratis.se just nu Vi Jag och M har funderat pÄ att hjÀlpa dem som vill komma igÄng med WP genom att lÀgga upp en blogg pÄ vÄr server mot en avgift men sÄ lÄngt har vi inte kommit. Vi hÄller ocksÄ pÄ att testa en gratisversion som ska fÄ lite reklam pÄ sig för att betala för servern men det Àr bara test stadiet Testbloggaren heter Linda http://candygirl.worldofsecrets.com . Hon fÄr sin helt gratis för att hon hjÀlper oss med klagomÄl önskningar etc medans hon testar.

  WordPress Àr det absolut bÀsta bloggberktyget jag hittat och det Àr bara att ladda ner det. MÄnga webbhotell tillhandahÄller en intallation av just WordPress. Massor med designer finns det dessutom att vÀlja pÄ Àven om inte alla Àr bra.
  Bara att söka pÄ nÀtet, obs de bör vara widget ready

 4. Det här sa M den 26 juli, 2008 klockan 17:32 4

  Jag hoppas bara att det inte framkommer att det var en vĂ€ldigt sĂ€llsynt och utrotninghotat art jag hade ihjĂ€l… 😼

  DÄ fÄr du skylla pÄ mig!
  Spinelfobikern… nja haren i alla fall.
 5. Det här sa Candygirl den 26 juli, 2008 klockan 21:36 5

  Och testbloggaren Ă€r vĂ€ldigt nöjd – hittills… 😛 Just nu har jag inga klagomĂ„l/önskingar etc.. fniss

  Vilken himmla tur
  😉
 6. Det här sa Camilla den 27 juli, 2008 klockan 0:13 6

  Uuuuuuuusch vilket Àckelkryp! Den förtjÀnade att fÄ drunkna.
  Kram!

  Ja visst gjorde den!
  Kram tillbaks
 7. Det här sa Linda den 27 juli, 2008 klockan 0:46 7

  Ja att fota andra Ă€r inte alls lika svĂ„rt som att vara pĂ„ ”fel sida om kameran”.. jag blir sĂ„ stel… huga… En studio vore nĂ„t.. sĂ„ man slipper hĂ„lla pĂ„ med lakan uppspĂ€nda pĂ„ vĂ€ggen nĂ€r man ska göra nĂ„t skoj! Undra var man ska klĂ€mma in den???

  Hahaha första gĂ„ngen lakan Ă„kte upp var jag runt 14 Ă„r… och tĂ€nk vad jag utvecklats… Jag fĂ„r inte ens upp dem lĂ€ngre det fĂ„r bli vad det blir!
 8. Det här sa ina den 27 juli, 2008 klockan 18:08 8

  vilka hemska upplevelser du har varit med om! men de Àr saker man minns. Àr det dÀrför folk reser? IKEA sÀngar, haha! jag förstÄr, kom tillbaka dÄ!

  Ina, jag Ă€r hemma nu… och ja det Ă€r för de hemska upplevelserna men reser. OCH de underbara… minnen Ă€r vĂ€ldigt mycket vĂ€rda.
 9. Det här sa Bella den 28 juli, 2008 klockan 23:12 9

  Svar: du har nog rÀtt. Men jag har galet med respekt för ovÀder. iaf blixt och Äska.. hehe.. Ha en bra kvÀll! hoppas vÀdret slipper komma till dig! kram

  Jag Àlskar blixtar. Jag och M har funderat mÄnga ggr pÄ att jaga upp nÄgot blixtrande ovÀder och försöka fota det. Det lÀr inte vara lÀtt sÄ bet mÄste blixtra mycket och lÀnge.