Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Nytt Ă„r och Absint

Skrivet av den 27 december, 2007 i Webbdesign

Absint MediaJa sĂ„ var det snart nytt Ă„r igen. DĂ„ passar jag pĂ„ att frĂ€scha upp lite. Jag har ju ett pytte hobbyföretag som heter Absint Media. Det har varit lite av ett sorgebarn, ja jag menar det hĂ€r med skomakarnsbarn och allt. den har under en en lĂ„ng tid fĂ„tt leva med en rĂ€tt trĂ„kig sajt som nog inte direkt var reprecentativ. Nu nĂ€r jag Ă€r ledig frĂ„n mitt ”riktiga” jobb har jag passat pĂ„ att piffa till den lite. Förstasidesbilden kĂ€nner ni sĂ€kert igen 😉 .

10 har sagt sitt

Tags: , , ,

10 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Nytt Ă„r och Absint”

 1. Det här sa Linda den 27 december, 2007 klockan 16:52 1

  Vilka vackra bilder.. Àr det du som fotat?

 2. Det här sa Cia den 27 december, 2007 klockan 18:35 2

  Linda: Jag har fotat hÀlften och M resten.

 3. Det här sa Carina den 27 december, 2007 klockan 19:40 3

  NÀÀ nu fattar jag ingenting av det du skriver,
  kanske kan rÄda bot pÄ det om jag kikar in
  pÄ sidan istÀllet för att sitta hÀr totalt ovetandes!
  Kramkram Carina

 4. Det här sa Camilla den 27 december, 2007 klockan 23:49 4

  Har tittat in som hastigast, men p g a den sena timmen och min lÀngtan till min bra-iga bok lovar jag pÄ hedersord att titta in dÀr igen i morgon dÄ jag har mer tid. Tumme!
  Absint… det Ă€r en farlig dryck… testat? 🙄
  Kram och god natt!

 5. Det här sa Cecilie den 28 december, 2007 klockan 0:11 5

  Kikar in och ha en god fortsĂ€ttning! 🙂

 6. Det här sa Cia den 28 december, 2007 klockan 2:28 6

  Camilla: Braiga böcker Ă€r trevliga. Man fĂ„r inte bli fastlĂ„st i bloggvĂ€rlden. SjĂ€lv har jag precis lagt ut 4 WordPress-teman för vem som vill ladda ner dem. Det var lite pill men nu ser de alla ut som de ska! Absint nej vi skulle köpt det nĂ€r vi var i grekland men flaskan var sĂ„ ful HAHAH sĂ„ vi vĂ€ntar med att testa men visst ska vi göra det… Naturligtvis efter konstens alla regler med fin sked, absintglas och sockerbit 😉

  Cecilie: Vad kul med en ny besökare som kommenterar!

 7. Det här sa Sara den 28 december, 2007 klockan 6:24 7

  Svar: Det var kĂ€rleken som fick mig att flytta 🙂

 8. Det här sa Carina den 28 december, 2007 klockan 10:44 8

  De va dÄ vÀldans va mÄnga projekt du
  har pÄ gÄng mÄste jag sÀga efter att ha
  kikat in pĂ„ sidan, tur du e tjej 🙂

 9. Det här sa Camilla den 28 december, 2007 klockan 12:03 9

  Nu har jag tittat pĂ„ er sida. Fin sida, jĂ€ttesnygg design och snygga bilder. Hittar ni inte nya kunder med den vet inte jag… ? Kul att fĂ„ veta lite mer om dig och M. Nu förstĂ„r jag Ă€nnu mer varför du Ă€r bloggfrĂ„nvarande i perioder.
  Hoppas att du har en bra fredag! HÀr Àr lugnt och slött. Ska försöka ut och gÄ en runda i dagsljus, det var inte i gÄr. Sedan Àr det baka tÄrtbotten som gÀller.
  Kramar!

 10. Det här sa Cia den 28 december, 2007 klockan 12:35 10

  Sara: Ja inte kĂ€rleken till Finland i alla fall! 😉

  Carina: Ja det Àr en del, fast vi Àr ju tvÄ om dem. Hur M klarar det eftersom han inte Àr tjej vet jag inte.

  Camilla: Tja egentligen tror jag inte vi hittar sĂ„ mĂ„nga nya kunder via sidan, de hittar oss pĂ„ andra sĂ€tt. Men den Ă€r förhoppnignsvis reprecentativ nĂ€r de vĂ€l hittat oss. Ja det Ă€r vad vi gör pĂ„ ”fritiden”. Förhoppningen Ă€r att vi ska kunna försörja oss pĂ„ det i framtiden. I kvĂ€ll ska vi pĂ„ middag hem till en kund, jag tror vi mĂ„ste fĂ„tt nĂ„gra av vĂ€rldens trevligaste kunder som bjuder hem oss sĂ„ dĂ€r. Vi gjorde en extra skĂ„l med hemgjort godis att ta med nĂ€r vi kladdade i köket till mammornas julklappar.