Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Jag fick en riktig Disneyjul

Skrivet av den 24 december, 2007 i Pryllebb

SnövitSagor och drömmar kan bli sanna! Jag kan inte minnas nĂ€r jag blev sĂ„ glad över en julklapp. Jag fick snövit… Nu kĂ€nns min braiga klapp till M futtig. JĂ€klars! Jag som tyckte jag kommit pĂ„ det ultimata, en kaschmir halsduk. Fast jag vet inte, mĂ„ste vara jag som Ă€r udda för vilken annan tjej blir tokglad nĂ€r hon fĂ„r en dammsugare av sitt ex? Det kan lĂ€tt feltolkas 🙂 . M försĂ€krar att det inte Ă€r en pik. Fast han brukar gĂ„ hem med tonvis av vitt kattludd pĂ„ sina svarta strumpor… Jo jag undrar jag 😉 … SkrytpĂ„seVi vakade och rĂ€knade ner till 00:00. Vi ska ju fira julafton pĂ„ var sitt hĂ„ll. Jag tror inte grannarana blir sĂ„ glada om jag testar min julklapp just nu, inte Pympen heller. HyvelskaftHon tyckte den skaramalde bekant, lĂ€t lite som om ”BlĂ„monstret” kom rullande. Jag kommer aldrig stĂ€lla undan min dammsugare mer!  Hehe dessutom kom den med en skrytpĂ„se (tvĂ€ttpĂ„se) sĂ„ att jag kan visa upp för alla grannar vilken lĂ€cker dammsugare jag har. Nu Ă€r det inte bara dvĂ€rgarna som fĂ„r dansa med Snövit varje dag, jag kan dansa hur mycket jag vill.

ChokladklapparM fick en annan julklapp ocksÄ. Ett skitsnyggt raksaft, jag hade funderat pÄ en philishave för duschen men M har sÄ besvÀrlig skÀggvÀxt att det hade varit en stor chansning. Trots att han haft ett par rakaparater sÄ har han alltid gÄtt tillbaks till hyvel. SÄ en hyvel med stil fick det bli.Nu Àr det bara mammorna som inte fÄtt sina klappar. SÄ hÀr fina blev de.


Uppdatering: Nu har M fÄtt en ny morgonrock och en mössa ocksÄ, det behövde han.

7 har sagt sitt

Tags: , , ,

7 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Jag fick en riktig Disneyjul”

 1. Det här sa Carina den 24 december, 2007 klockan 7:25 1

  Önskar dig en underbar jul och
  ett gott nytt Ă„t!!
  Kram Carina

 2. Det här sa Cia den 24 december, 2007 klockan 12:19 2

  God Jul … sparar Gott Nytt År till senare 😉

 3. Det här sa Camilla den 24 december, 2007 klockan 16:33 3

  Oj, vilket snĂ€llt ex du har! 🙂 *viskar*, den dĂ€r dammsugaren kostar 4000:-… men det vet du nog, du som har koll pĂ„ lyxgrejorna.
  Hoppas ni har en mysig jul! SjĂ€lv sitter jag och hjĂ€lper min mamma att installera ett nytt virusprogram medan hon fixar julmat. Kikar lite pĂ„ bloggar, men bara lite…
  K R A M och hoppas resten av kvÀllen blir lika bra!

 4. Det här sa Cia den 25 december, 2007 klockan 15:09 4

  Ja jag har ett riktigt snĂ€llt ex. *viskar* Han sĂ€ger att den inte kostade sĂ„ mycket. Tur det för jag blev lite orolig. Jag har koll pĂ„ lyxgrejorna men inte pĂ„ priserna… BĂ„de mitt ex och jag har kolla pĂ„ lyxgrejorna omedvetet… Vi gĂ„r in i en butik..tittar runt och kommer fram till vad vi gillar… sen tittar vi pĂ„ prislappen och inser att vi fĂ„r spara lite för att slippa vara med i ”LyxfĂ€llan” 😉

 5. Det här sa Linda den 26 december, 2007 klockan 0:38 5

  Klart man fÄr bli glad över en dammsugare.. om man önskat en. Jag fick nÀstan allt frÄn min önskelista. Plus en MASSA pengar frÄn mina förÀldrar. *love* SÄ jag kan inte annat Àn vara nöjd med mina klappar. Ha det bÀst

 6. Det här sa Nilla den 26 december, 2007 klockan 9:45 6

  Vad mysigt du sÄg ut att ha det i badet, tÀnk vad jag kan sakna vÄrt badkar.
  Hoppas du har haft en jĂ€ttemysig jul, vi har kommit hem frĂ„n thailand, men det verkar ta tid att komma igen efter tidsomstĂ€llningen, jag Ă€r trött jĂ€mt 🙂
  Kramis!

 7. Det här sa Cia den 26 december, 2007 klockan 14:53 7

  Linda: Min önskelista var rĂ€tt kort… Kom inte pĂ„ vad jag skulle önska mig men fick det jag önskat mig utan lista 😉

  Nilla: Ja jag Ă€r en badkarsdĂ„re. Det vet jag inte hur jag skulle stĂ„ ut med att vara utan. Hmmm trött…det behöver man inte ha med tidsomstĂ€llning att göra… Jag Ă€r trött hela tiden.