Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Snabbmat pÄ drottningvis

Skrivet av den 10 november, 2007 i Middagstipset

Ja det har vĂ€l inte undgĂ„tt nĂ„gon att jag Ă€r en ynk… Har inte varit sĂ€rskillt sugen pĂ„ att laga mat eller Ă€ta den heller för den delen. Jag fick dock order av farmacepten att min Doxyferm skulle tas med mat dĂ„ den dĂ„ gör sitt jobb bĂ€st. SÅ det var bara att plocka fram halvfabrikatens drottning och försöka göra nĂ„got smarrigt utan anstrĂ€ngning.

Sagt och gjort jag fick slita upp min ynkliga bak och handla lite snabblagat som pÄ nÄgot sÀtt skulle locka mig att Àta.

Kycklingpasta med svamp FÀrsk pasta den hÀr gÄngen med ostfyllning. Santa maria har en kycklingkrydda som kan lyfta det mesta. SÄ jag hackade upp ett par intet ont anade kycklingfiléer som stektes med massor av kycklingkrydda, sen anvÀndes Arlakökets Skogssvamppanna. Voila. SÄ var maten klar.

 Kycklingpasta ĂĄ la Genovese FĂ€rsk pasta fast den hĂ€rgĂ„ngen fylld med parmaskinka. en kycklingflĂ© fick Ă„terigen trĂ€ffa SantaMarias kyckling krydda och lite salt, fast den hĂ€r gĂ„ngen lĂ€ttkryddat. Under tiden det frĂ€ser skar jag upp 3 tomater. NĂ€r pastan var klar blandar man i ett par matskedar med pesto den stekta kycklingen och tomaterna och lĂ„ter tomaterna sanbt vĂ€rmas (SĂ„ de inte tappar konsistensen. En riktigt mumsig rĂ€tt…Jag lovar.

 har ni liknande tips sĂ„ tar halvfabrikatens drottning mer Ă€n gĂ€rna emot dem. Å du… trots sin enkelhet passar bĂ„da de hĂ€r rĂ€tterna Ă€ven dem födda med silversked i munnen.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Snabbmat pĂ„ drottningvis”

 1. Det här sa Camilla den 12 november, 2007 klockan 20:48 1

  Men du, det gĂ„r att göra mycket gott av halvfabrikat – det Ă€r klart underskattat!
  Skönt att du Àr piggare igen och nu börjar bloggen likna gamla goda tider igen.
  Kram!
  :love:

 2. Det här sa Cia den 12 november, 2007 klockan 23:03 2

  😐 Skenet bedrar…jag Ă€r sĂ„ slut efter en dag pĂ„ jobbet att jag trodde jag skulle svimma ett tag…