Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Ur hjÀrndiset

Skrivet av den 7 november, 2007 i Svammel

Mysiga tankar:
‱ Tanken pĂ„ att fĂ„ somna till ljudet av vĂ„gor.
‱ LĂ€sa böcker, allra helst tantsnusk och gĂ€rna pĂ„ stranden.
‱ Ligga och dra mig i sĂ€ngen pĂ„ helgmorgnar och sen Ă€ta en lĂ„Ă„Ă„ng frukost i sĂ€ngen.
‱ fetaost och ananasjuice.
‱ Tanken pĂ„ vĂ„rskor -08.
‱ GĂ„ i idĂ©
‱ Thaimat, sĂ„ gott Ă„ andra sidan sĂ„ Ă€r vĂ€l allt som innehĂ„ller Cocos godis? Satay sĂ„s
yummy

SÄnt som jag absolut fÄr mig att fundera pÄ det dÀr idet:
‱ SL-minuter – de stjĂ€l min tid varje dag.
‱ MĂ€nniskor som inte kan diskutera. Det finns ju knappt ngt bĂ€ttre Ă€n att sitta med ett glas rödvin och ha en hetsig debatt!? Varför tror sĂ„ mĂ„nga att man Ă€r ovĂ€nner dĂ„?
‱ Mitt tillfĂ€lliga hem
‱ Akut bronkit
‱ 05:40

8 har sagt sitt

8 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Ur hjĂ€rndiset”

 1. Det här sa Camilla den 8 november, 2007 klockan 12:18 1

  Mmm… fetaost och ananasjuice… men inte samtidigt va? : 😕 VĂ„rskor -08 det lĂ€t lĂ„Ă„Ă„ngt fram. Har du kommit pĂ„ nĂ„gon bra idĂ© angĂ„ende dem? Visst var det du som var tokig i flip-flops och hade en massa sĂ„na i ett tidigare inlĂ€gg?
  Hoppas du börjar kÀnna dig lite bÀttre snart!
  Kram!

 2. Det här sa Cia den 8 november, 2007 klockan 15:17 2

  Camilla: Nej inte samtidigt… fast Ă„ andra sidan kan det kanske passa… Ska nog blogga in ett recept pĂ„ kassler som det var hundra Ă„r sedan jag lagade…

  NjavĂ„rskor… Eller vinterstövlar… det Ă€r bara det att jag satt mig sjĂ€lv pĂ„ stövelköpsdiet sĂ„ det Ă€r inget att se fram emot… mĂ„ste blicka lĂ€ngre fram!… Jo det Ă€r jag som ha flipfloppsamlingen… Har haft en ansenlig sko samling ocksĂ„.. Som jag i ett galet ögonblick (NĂ€r vi flyttade frĂ„n Enköping) Rensade till ja ingenting… Det Ă€r inte för inte det finns en egen kategori för skor hĂ€r pĂ„ sidan!

 3. Det här sa Camilla den 9 november, 2007 klockan 13:37 3

  Kikar in och önskar en riktigt trevlig helg. I helgen tar jag lite bloggpaus, men Äterkommer pÄ mÄndag.
  Krya nu pÄ dig riktigt ordentligt.
  Kram!

 4. Det här sa Linda den 9 november, 2007 klockan 23:10 4

  VĂ„rskor kĂ€nns vÀÀÀÀldigt lĂ„ngt borta. Speciellt med tanke pĂ„ att vi fick snö igĂ„r och jag tog fram vinterkĂ€ngorna. (visserligen regnade det idag sĂ„ jag fick ta gummistövlar igen, men , men…)

 5. Det här sa Cia den 9 november, 2007 klockan 23:28 5

  Hehehe som jag svarade camilla… Jag har get mig stövelköpsförbud…. SĂ„ dĂ„ Ă€r det vĂ„rskorna jag fĂ„r se fram emot… Är ju sko-junkie.

 6. Det här sa Camilla den 10 november, 2007 klockan 21:21 6

  Lever du? Piggare? Kram frĂ„n mig som inte lyckas hĂ„lla mig frĂ„n bloggen trots löfte till övriga familjen… 😕

 7. Det här sa Jasmine S. den 12 november, 2007 klockan 17:55 7

  Å, vad mmysigt allt det dĂ€r lĂ€t! Speciellt idet! Och att somna till vĂ„gor… Skulle vilja kombinera dom tvĂ„ och vakna pĂ„ en strand i sĂ„dĂ€r Juni nĂ„ngĂ„ng. SjĂ€lvklart dĂ„ med snyggaste sommarklĂ€derna i garderoben. Mums!

 8. Det här sa Cia den 12 november, 2007 klockan 20:04 8

  Camilla: Jo halvt levande…jobbade idag… det var bland det jobbigaste jag gjort…. Är helt fĂ€rdig.

  Jasmine: Mmmm kĂ€nns som jag har mer behova av det dĂ€r idet Ă€n nĂ„gonsin. Hmmm med sommarklĂ€des butik vid standen och fullladdat betalkort… lĂ„ter faktiskt roligare Ă€n att de bara hĂ€nger i garderoben.